كباب برزیلى
سرزمین زیبا و حاصلخیز برزیل سرشار از انواع مواد غذایی آشنا و عجیب و غریب است. اما جالب است بدانید كه كباب در برزیل یك فرهنگ غذایی وارداتی است. به خاطر داشته باشید كه تركیب اعجابانگیز گوشتهای بینظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعمدهندههای شرقی، مزهای را به شما میدهد كه در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمییابید.
مجله آشپزی ایده آل: سرزمین زیبا و حاصلخیز برزیل سرشار از انواع مواد غذایی آشنا و عجیب و غریب است. اما جالب است بدانید كه كباب در برزیل یك فرهنگ غذایی وارداتی است. مهاجران لبنانی كه سالها قبل آمریكای جنوبی را برای سكونت برگزیدند، خوراكهای لذیذ و متنوعشان را با خود به آنجا بردند و چون با استقبال روبهرو شد بعضی از این غذاها را به آشپزی برزیل هدیه كردند. اما به خاطر داشته باشید كه تركیب اعجابانگیز گوشتهای بینظیر اروگوئه و آرژانتینی با طعمدهندههای شرقی، مزهای را به شما میدهد كه در هیچ جای دنیا مشابه آن را نمییابید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- فیله گوساله: 800 گرم، خرد كرده
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- سیر: ۴ حبه، ساطوری شده
- سماق قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یك قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- نمك: به میزان لازم
روش تهیه:
۱- سیر، روغن و ادویهجات را با هم مخلوط كنید. تركیب نهایی باید خمیری قرمزرنگ باشد. تكههای گوشت را حداقل ۲ ساعت در این مایه بخوابانید تا طعم بگیرد.
۲- تكههای فیله را به سیخ كشیده و روی منقل كباب كنید. توجه داشته باشید كه گوشت باید خیلی نرم باشد تا زود بپزد و سماق روی آن نسوزد.
نکات:
۱- یكی از بهترین نرمكنندههای طبیعی، انجیر كال است كه در گیلان استفاده میشود. بسیاری از گیلكها انجیر كال را در فریزر نگه میدارند و در طول سال آن را مانند كیوی به گوشت اضافه میكنند.
۲- برای قرمزتر شدن كباب، میتوانید كمی پاپریكا به مایه اضافه كنید. البته پاپریكای ایرانی بیشتر از آنكه به كباب رنگ دهد آن را خشك میكند. اگر یك بسته كوچك پاپریكای خارجی تهیه كنید، تا مدتها برایتان قابل استفاده است.
ارسال نظر