۱۵۰۳۸۸۵
۳۲ نظر
۶۶۱
۳۲ نظر
۶۶۱
پ

اگر رئیسی بود، معاونش را به‌خاطر سفر قطب برکنار می‌کرد؟

دیروز رئیس‌جمهور معاون‌پارلمانی خود را به دلیل ارتکاب کار خلاف شان دولت‌چهاردهم و نیز دادن اطلاعات غلط در باره سفرش به خارج از کشور برکنار کرد.اقدام آقای پزشکیان اولا بی‌سابقه و ثانیا درخور تقدیر است.

جماران: دیروز رئیس‌جمهور معاون‌پارلمانی خود را به دلیل ارتکاب کار خلاف شان دولت‌چهاردهم و نیز دادن اطلاعات غلط در باره سفرش به خارج از کشور برکنار کرد.اقدام آقای پزشکیان اولا بی‌سابقه و ثانیا درخور تقدیر است.

5075377

ویژگی این اتفاق آن بود که طرفداران آقای پزشکیان نخستین معترضان به سفر آقای شهرام دبیری بودند و در واقع زمین بازی را از حریفان تندرو که میخواستند از این موضوع  دستاویزی برای حمله به دولت پیدا کنند، گرفتند. رای دهندگان به دکتر پزشکیان سرمایه های اصلی دولت او و نیز مراقبان آن هستند و اگر کاری ناشایست ببینند نه تنها سکوت نمی کنند بلکه تا رسیدن به نتیجه ای که حق می دانند به راه خود ادامه می دهند.

برخی از رسانه ها و چهره های دولتی به تحسین و تقدیر از اقدام رئیس جمهور پرداخته اند و متاسفانه در مواردی کار به اغراق  کشیده شده. آنچه رئیس‌جمهور انجام داد در قاموس فرهنگ خودش که پیروی از نهج‌البلاغه و حضرت امیر(ع) است ، کاری کاملا قابل انتظاربود و اگر تصمیمی غیر از برکناری می‌گرفت حتما با شعارهایش مغایرت داشت و افکار عمومی آن را نمی‌پسندید بنابراین به به و چه چه کردن بیش از اندازه هیچ ضرورتی ندارد و چه بسا اقدام ارزشمند انجام شده را جلف و سبک کند.

وظیفه حاکمان ارشد کشور، کنارگذاشتن رودربایستی هاست و دکتر پزشکیان نیز  به همین دلیل رفیق قدیمی خود را عزل کرد. کاش همین اتفاق در دولت سیزدهم می افتاد و وقتی تخلف(در واقع فساد) دو وزیر آشکار می شد بجای سکوت و حتی  دفاع از انها بلافاصله حکم برکناری شان صادر می شد تا  سند افتخاری که برای دولت چهاردهم صادرشده، به دولت پیشین هم تعلق می گرفت. متاسفانه در یکی دوماه اخیر پس از محکومیت انها به حبس،برخی مدیران دولت پیش به حمایت از متخلفان پرداختند و آنها را تبرئه کردند به طوری که رئیس قوه قضائیه مجبور شد پرده را کمی بالا بزند و از فساد آن دو وزیر سخن بگوید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دشمن برترینها

    لطفاً در مورد کسی که در راه خدا ومردم شهید شده اظهار نظر نکنید

  • مجید

    اگر شهید رئيسی بود چنین معاونی را انتخاب نمی‌کرد که مجبور به اخراجش کند

  • بی نام

    خیر به هیج عنوان تقدیر هم میکرد (چای دبش)

  • ۷

    بله میکرد شاید محاکمشم میکرد پزشکیان کار شاقی نکرده گندش نکنید

  • محمد

    چای دبش

  • آقا مهدی باکری

    قدر آن عزیز را ندانستیم خداوند ایشان را از ما گرفت

  • آقا مهدی باکری

    قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید

  • هم صدا

    چای دبش رو میگه 😂😂😂

  • بی نام

    آقای رئیسی ۲۰ میلیون اتباع بیگانه وارد کشور کرد که خیلی مهمتر از سفر قطب جنوب معاون است

  • آخرین سنڪَـر سڪوتـه

    آره واقعا. کسی که توی ۳سال ایران رو به فنا دا. که ۳۰ سال دیگه عواقبش دست از سر ملت بر نمیداره. یک نمونش. هجوم افغانی‌ها. دولت ۱۳هوم یک عذاب از آسمان بود که بر سر ملت فرود اومد.

  • چشم سوم

    می گفتن برای کاردولتی رفته!

  • y.s

    احسنت

  • آقا مهدی باکری

    شهید جمهور عزیز ما همچین کسی رو انتخاب نمیکرد که سفر چند میلیاردی بره گندش در بیاد و زیر فشار بخواهد برکنارش کنه

  • احمد

    مدیران برکنار یا عزل نمی شوند بلکه جابجا می شوند

  • علی

    آره ایشون کسی رو انتخاب می‌کردند که مثل وزیر سمت و وزیر کشاورزی ۱۵۰ میلیارد دلار اختلاس کنند

  • علی

    قطعا نه

  • زنده باد ایران

    خدا رحمتش کنه روحشون شاد

  • M

    شماخواب بودی دوتاوزیردزدانتخاب کرده بود

  • بینا

    اصلا سفر به قطب به فکر دولت و کابینه شهید رئیسی نمی آمد. حالا پزشکیان شق القمر کرده

  • M

    درودبردولت پزشکیان..عدل علی
    وبدرودبردولت محرومان...دبش

  • بی نام

    خیلی ببخشید نیست که پزشکیان سر مرز ایست و بازرسی گذاشته که افغانها وارد ایران نشن.

  • بی نام

    گل گفتی

  • بی نام

    گل گفتی

  • حاج قاسم

    افرین خوب جوابشو دادی 😘

  • بی نام

    بله

  • بی نام

    خیر هرگز

  • بی نام

    احسنت

  • ناشناس

    دمت گرم

  • بنده خدا

    دقیقا

  • بی نام

    اصلا پزشکیان کاری کرده

  • بدون نام

    درود برتو که اینقدر دانایی. آفرین. ایستاده برات دست می زنیم. 😒

  • رها

    بسیار بجا و منطقی 👌👌

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج