صادرات ۳ برابر واردات در ایام کرونا
طبق آنچه سخنگوی گمرک اعلام کرده، کارنامه تجارت خارجی کشور در بازه زمانی اول بهمن ۱۳۹۸ تا ۱۵ فروردین امسال ۲۷ میلیون و ۶۱۳ هزار تن به ارزش ۱۴ میلیارد و ۴۳۱ میلیون دلار بوده که از لحاظ وزنی صادرات ۲.۹ برابر واردات را شامل میشود.
خبرگزاری ایسنا: طبق آنچه سخنگوی گمرک اعلام کرده، کارنامه تجارت خارجی کشور در بازه زمانی اول بهمن ۱۳۹۸ تا ۱۵ فروردین امسال ۲۷ میلیون و ۶۱۳ هزار تن به ارزش ۱۴ میلیارد و ۴۳۱ میلیون دلار بوده که از لحاظ وزنی صادرات ۲.۹ برابر واردات را شامل میشود.
به گزارش ایسنا، سید روح اله لطیفی اظهارکرد: میزان صادرات کشور در دوره اول بهمن ماه سال ۱۳۹۸ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ معادل ۲۰ میلیون و ۵۱۱ هزار تن به ارزش شش میلیارد و ۵۰۴ میلیون دلار بوده است که در مدت مشابه سال قبل ۲۵ میلیون و ۹۰۲ هزار تن به ارزش هشت میلیارد و ۹۵۹ میلیون دلار صادرات کالای غیر نفتی را از کشور شاهد بودیم.
وی افزود: صادرات کشور از لحاظ وزنی نزدیک به ۲۰ درصد و از لحاظ ارزشی نیز ۲۷ درصد نسبت به مدت مشابه کاهش داشته است که فراگیری ویروس کرونا، محدودیتهای مرزهای زمینی و کاهش مصرف بعضی از کالاها مانند مواد غذایی و کاهش قیمت جهانی مشتقات نفتی در این مدت از دلایل این کاهش به شمار می رود.
دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک در خصوص واردات کشور نیز اعلام کرد: میزان واردات کشور نیز در این بازه زمانی دو ماه و نیم، یعنی از اول بهمن ماه سال ۱۳۹۸ تا ۱۵ فروردین سال جاری، هفت میلیون و ۱۰۲ هزارتن به ارزش هفت میلیارد و ۹۲۷ میلیون دلار بوده که در زمان مشابه قبل، شش میلیون و ۴۷۴ هزار تن به ارزش هفت میلیارد و ۳۶۷ میلیون دلار کالا به کشور وارد شده است.
به گفته او، واردات کشور که بیش از ۸۵ درصد آن نهاده های تولید، کالاهای اساسی و ماشین آلات را تشکیل میدهد نسبت به مدت زمان اول بهمن سال ۱۳۹۷ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ از لحاظ وزنی ۱۰.۳ درصد و از لحاظ ارزش ۷.۵ درصد رشد را شاهد هستیم.
لطیفی در خصوص عدم تاثیر شرایط بر واردات نیز توضیح داد: یکی از دلایل مهم تاثیر کم شیوع بیماری کرونا بر واردات کشور، واردات کالاهای اساسی و نهادههای تولید از مسیر دریایی و بنادر و از مبدا کشورهای با فاصله دور با رعایت پروتکل های بهداشتی است که در حمل و نقل دریایی کشورها موظف به توجه به آن هستند.
وی گفت: گمرک ایران برای ممانعت از توقف یا کند شدن روند صادرات کشور طی نامه های جداگانه ای به گمرکات کشورهای ترکمنستان، پاکستان و ترکیه، خواستار اجرایی کردن پروتکل های کنترلی و بهداشتی در مسیر ورود و خروج مرزهای مشترک توسط تیم شبکه های بهداشتی طرفین شد و در مکاتبه های دیگری به سازمان جهانی گمرک خواستار همراه سازی اعضا برای توجه به پروتکل های بهداشتی به جای مسدودسازی مرزها شد تا در این برهه نیز با محوریت این سازمان مهم، همه اعضا و کشورها همانند دوران فراگیری سارس، ابولا و آنفلوآنزای حاد با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، ضمن توجه به سلامت جامعه بشری، به تجارت روان بین کشورها هم پرداخته شود.
نظر کاربران
همرو به کام مرگ فرستادین.عربستان به اون بزرگی تا الان ۷۴ نفر مردن شما بخاطر منافع دولت ملتو به کام مرگ فرستادین لعنت به شما لعنت خدا پیغمبر به شما
پاسخ ها
عربستان همه آماراش درست تو هم که چقد دوستشون داری. نکنه فک فامیل قاشق چی باشی.خخخ
دوست خوبم خودتو کنترل کن .
چی ازایران صادر میشه خب بدین بمردم .چونکه صادرمیکنن مقدارش کم میشه بهمین خاطربقیمت گرون بایدبخریم که توان خریدنداریم
حتما ماسک دستکش الکل مجانی صادر کردین سوریه لبنان عراق ،،،،، خسته نباشید
منتظر گرانی باشید
مرگ بر امریکاه اسراییل و عرعرستان
پاسخ ها
دمت گرم
فعلامرگ برای خودت
میاد
امریکا عزیز.وعربستان مهربون و اسراییل مظلوم
لابدازحق مردم دریغ نموده اندومانندسیمان وغیره نیازمبرم امروزبه بهداشتیهاراهم که خودمان یاداروخانه هاوغیره ندارندیاباقیمتهای گرانندصادرنموده اند.این روش غلط وظلم به ملت بخشودنی نیستوحرامخواری صادرکننده است.اگرهم ازبخش دولتی وعمومی مثل ستاداجرایی فرمان امام اینکارراکنندخداهدایتشان کندوبدابحال مردم که چنین کارگزارانی دارند؟