محتوای حمایتشده
همه آنچه که باید درباره عمل بینی استخوانی بدانید
با اینکه ممکن است این تعاریف از نظر پزشکی چندان دقیق نباشند، اما میتوان این موضوع را تأیید کرد که در اغلب موارد، بینیهای استخوانی از شانس موفقیت بیشتری در جراحی برخوردار هستند. هرچند فاکتورهایی در موفقیت جراحی بینی استخوانی تأثیرگذار است که به آنها خواهیم پرداخت.
برترینها: در تعریف عامیانه، بینی اشخاص به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم میشود. این تعاریف در واقع به میزان پوست روی بینی اشاره دارد. بینیهای گوشتی، حجم پوست بیشتری دارند، اما بینیهای استخوانی با لایهای نازک از سطح پوست پوشانده شدهاند.
با اینکه ممکن است این تعاریف از نظر پزشکی چندان دقیق نباشند، اما میتوان این موضوع را تأیید کرد که در اغلب موارد، بینیهای استخوانی از شانس موفقیت بیشتری در جراحی برخوردار هستند. هرچند فاکتورهایی در موفقیت جراحی بینی استخوانی تأثیرگذار است که به آنها خواهیم پرداخت.
برای مشاوره با دکتر عطالله حیدری همین حالا تماس بگیرید.
ولیعصر
برای مشاهده نمونه جراحیها بدون نیاز به فیلترشکن کلیک کنید.
بینی استخوانی چه مشخصاتی دارد؟
همانطور که میدانید افراد دارای دو نوع بینی هستند: بینی گوشتی و بینی استخوانی. بسیاری از افراد بر این باوردند که در جراحی بینی، افرادی که دارای بینی استخوانی هستند، شاهد نتایج بهتری خواهند بود. برای شناسایی بینی استخوانی باید با مشخصات آن آشنا شویم. به طور کلی بینی استخوانی ساختاری استخوانی_ غضروفی دارد که لایه پوستی نازکی سطح آن را پوشانده است. نوع استخوان در بینی استخوانی بسیار باریک است اما جنس غضروفها در این نوع بینی بسیار مستحکم میباشد. بینی استخوانی دارای لایههای چربی بسیار نازک است که نازک بودن این لایههای جراحی بینی را راحتتر میکند.
عمل بینی استخوانی چیست؟
وجود ناهمواری و قوز در استخوان بینی اصلیترین عاملی هستند که افراد دارای این نوع بینی را آزار میدهند. در عمل بینی استخوانی هدف جراحی از بین بردن این ناهمواری و اصلاح تیغهی بین است. گاهی اوقات در عمل بینی استخوانی نه تنها شکل ظاهری آن بهبود مییابد، بلکه مشکلات تنفسی ناشی از آن نیز برطرف میگردد. در واقع جراح با با ایجاد تغییراتی در فرم استخوان، غضروف و بخش های دیگر هم فرم بینی را اصلاح میکند و هم موجب بهبود کیفیت تنفس و حتی خواب فرد میگردد. عمل بینی استخوانی چند نوع مختلف دارد. جراحی بینی استخوانی با استفاده از روشهای مختلفی انجام میشود که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.
جراحی زیبایی بینی استخوانی مناسب چه کسانی است؟
به طور کلی میتوان گفت افرادی نیز میتوانند گزینه مناسبی برای جراحی زیبایی بینی استخوانی باشند:
- افرادی که قوز بینی استخوانی دارند یا دچار انحراف بینی هستند
- افرادی که مشکلات تنفسی دارند
- افرادی که انسداد راه هوایی بینی را تجربه کردهاند
- افرادی که به دلیل انحراف بینی حس بویایی ضعیفی دارند
عمل بینی استخوانی با چه روشهایی انجام می شود؟
به طور کلی میتوان گفت عمل بینی استخوانی بر پایه دو روش قابل انجام است. در ادامه به بررسی این دو روش میپردازیم:
روش باز
یکی از روشهای جراحی بینی، روش باز است که به عنوان روش اکسترنال نیز شناخته میشود. معمولا جراحی باز بینی برای رفع نقصهایی مانند شکل بینی، سایز، پهنای بینی و نوک بینی کاربرد دارد. در این جراحی برشی در ستونچه بینی یعنی پوست بین دو سوراخ بینی ایجاد می شود و تغییرات مورد نظر بر روی بینی انجام میشود. برای از بین بردن ایرادات ظریفتر انتخاب روش باز بهترین گزینه است.
روش بسته
روش بعدی برای جراحی بینی روش بسته است. هدف از انجام این جراحی تغییر در غضروف هاست که نیازمند برشهای عمیقتر در داخل بینی است. در این روش برشی در ناحیه نوک بینی ایجاد میشود و غضروفهای مورد نظر اصلاح میشوند. لازم به ذکر است در این روش هیچ برش دیگری در ناحیه خارجی بینی انجام نمیشود و به عبارت دیگر جای زخمی بر روی بینی باقی نمیماند.
انواع بینی استخوانی بعد از عمل
برای آشنایی بیشتر با عمل بینی استخوانی بهتر است برخی از انواع این عمل را بشناسید:
عروسکی و فانتزی
یکی از انواع عمل بینی استخوانی، جراحی بینی عروسکی و فانتزی است. در این نوع از جراحی ابتدا ایرادات اصلی بینی را برطرف کرده و سپس سایز بینی را کوچکتر میکنند. در این عمل شکل قوس بینی و نوک بینی تغییر کرده و بیشتر میشود. در واقع جراح اندازه بینی استخوانی را کوچکتر کرده و با ایجاد قوس روی پل بینی باعث میشود که فاصله آن تا لب بالایی بیشتر شود. افراد با بینی استخوانی بهترین کاندیدای انجام این عمل هستند.
نیمه فانتزی
این جراحی تا حدودی به بینی عروسکی و فانتزی شباهت دارد. با این وجود در مدل نیمه فانتزی قوس روی پل بینی کمتر بوده و فاصله نوک آن تا لب بالایی حدود ۹۰ تا ۱۰۵ درجه درنظر گرفته میشود. برای این عمل نیز افراد با بینی استخوانی بهترین کاندیدای انجام آن به شمار میروند.
طبیعی
این روش جراحی همانطور که از نامش پیداست تغییر غیر طبیعی در ظاهر بینی ایجاد نمیشود. در این روش ایرادات بینی از بین میرود و تغییرات دیگری روی بینی انجام نمیشود. تمامی افراد از جمله کسانی که دارای بینی استخوانی هستند برای انجام این عمل مناسب اند.
انواع عمل بر اساس نوع بینی استخوانی
همانطور که پیشتر هم گفته شد بینیهای استخوانی انواع مختلفی دارند که هر نوع آنها دارای جراحی خاص خود است. انواع عمل بر اساس نوع بینی های استخوانی عبارتند از:
عمل بینی با استخوان پهن
استخوان بینی بعضی از افراد پهن است و جراح در عمل بینی سعی می کند پهنای استخوان را کاهش دهد. این باعث میشود بینی باریک تر و زیباتر گردد. علاوه بر آن در صورت وجود قوز و برآمدگی، این مشکلات نیز برطرف می شوند.
عمل بینی با استخوان انحرافی
در این عمل استخوانی که دارای انحراف است تا جای ممکن صاف میشود و این بار هم علاوه بر زیبایی، مشکلات تنفسی و حتی خر و پف کردن فرد نیز بسیار کاهش مییابد. انحراف موجود در بینی یا به صورت مادرزادی وجود داشته و یا بر اثر ضربه ایجاد شده است. در این عمل ممکن است بافت هایی را برای ترمیم استخوان به آن پیوند بزنند.
عمل بینی با استخوان دارای قوز
در این عمل استخوان برآمده روی بینی صاف میشود و زیبایی آن دو چندان میگردد. بینی های دارای قوز اشکال مختلفی دارند. بعضی از آنها بلند هستند و بعضی کوتاه، برخی از آنها نیز رو به پایین و افتاده اند. در عمل جراحی بینی استخوانی علاوه بر حذف قوز فرم بینی هم در قسمت های دیگر اصلاح می شود.
عمل بینی با استخوان افتاده
استخوان بعضی از بینی ها افتاده و رو به پایین است. در جراحی بینی میتوان این افتادگی را کاهش داد. گاهی ممکن است جراح مجبور شود مقداری غضروف را از دیگر قسمت های بدن برداشته و در نوک بینی استفاده کند تا شکل آن اصلاح گردد.
درصد موفقیت عمل زیبایی بینی استخوانی چقدر است؟
بینیهای استخوانی با توجه به دارا بودن غضروف و استخوانبندی محکم معمولاً با نتیجه جراحی مطلوبتری همراه هستند و شکل نهایی بینی حتی پیش از شروع عمل تا حدود بسیار زیادی قابل پیشبینی است.
در واقع در بینیهای استخوانی پزشک میتوان تغییرات بیشتری را بر روی بینی اعمال کند و فرمدهی معمولاً در سطحی مطلوب قرار دارد. هرچند باز هم باید این موضوع در نظر گرفته شود که نتیجه جراحی بینی چه بر روی بینیهای استخوانی اعمال شود و چه بینیهای گوشتی، در هر شخص متفاوت است و ارتباطی مستقیم با سلیقه بیمار و تخصص پزشک مربوطه دارد.
انتخاب بهترین مدل بینی استخوانی چگونه انتخاب میشود؟
برای انتخاب بهترین مدل بینی بهتر است برخی از فاکتورهای زیر را بررسی کنید:
جنسیت
باید بدانید تکنیکهای جراحی بینی در بین بانوان و آقایان متفاوت است. در مردان باید به گونه ای باشد که ویژگی های جنسیتی و ظاهر مردانه آنها را به خوبی حفظ کند و موجب ایجاد جذابیت و تناسب بهتر چهره آنها شود. در زنان نیز وجود ظرافت و تناسب اندازه بینی با دیگر قسمت های صورت بسیار مهم است.
سلیقه افراد
یکی دیگر از فاکتورهایی که در جراحی بینی استخوانی باید به توجه داشت، سلیقه افراد افراد است. برای داشتن یک نتیجه بهتر جراح باید با سلیقه بیمار همراه باشد.
ویژگیهای صورت
تناسب اجزای صورت یکی از مهمترین فاکتورهایی است که باید به آن توحه داشت. مسئولیت حفظ این تناسب بر عهده جراح است.
اقدامات قبل از عمل بینی استخوانی
برای تجربه یک عمل جراحی خوب بهتر است اقدامات قبل از عمل بینی استخوانی را به خوبی انجام دهید:
- دوهفته قبل و بعد از عمل از مصرف دخانیات و نوشیدن مشروبات الکلی پرهیز کنید.
- دو هفته قبل، از مصرف داروهایی از قبیل آسپرین و بروفن خودداری نمایید زیرا موجب رقیق شدن خون میشوند.
- اگر داروی خاصی را مصرف میکنید، به پزشک خود اطلاع دهید.
- قبل از جراحی بینی سعی کنید بیشتر آب بخورید.
- به دلیل اینکه بعد از این عمل باید چند روز استراحت کنید، پس ملحفههایی را که نیاز است، پیش از جراحی شسته و آماده کنید.
- با جراح بینی استخوانی که در این کار مهارت کافی را دارد، صحبت کنید و مشاوره شوید. مشاوره و معاینه پیش از عمل جراحی میتواند تاثیر زیادی در بهتر پیش رفتن جراحیتان داشته باشد.
- انجام آزمایشات قبل از عمل بسیار مهم است. این آزمایشات را طبق دستور پزشکتان به طور کامل انجام دهید تا در صورت وجود هر مورد خاص، جراح بتواند بهترین اقدامات را در مورد شما انجام دهد.
مراقبت های بعد از عمل زیبایی بینی استخوانی
بعد از انجام جراحی بینی انجام اقدامات زیر ضروری است:
- به توصیههای پزشک جراح بینی خود توجه کنید
- از پایین گرفتن سر تان خوددداری کنید
- برای کاهش تورم از کمپرس یخ استفاده کنید
- استراحت کافی را فراموش نکنید
- از انجام ورزشهای سنگین خودداری کنید
- مصرف دخانیات را کمتر کنید
- داروهای مسکن و آنتی بیوتیک را طبق دستور پزشک مصرف کنید
- از دست زدن به بینی خود، به خصوص در ناحیه بخیهها، خودداری کنید
- در چند روز اول بعد از عمل، باید غذاهای نرم و مایعات مصرف کنید
- حداقل تا ۴ هفته بعد از عمل از مصرف الکل خودداری کنید
- بعد از عمل، باید به طور مرتب برای معاینات به جراح خود مراجعه کنید
دوره نقاهت جراحی بینی استخوانی
دوره نقاهت عمل بینی استخوانی معمولا بین 4 تا 5 روز است. البته برای بهبودی کامل به زمان بیشتری نیاز خواهد بود. در این دوره درد، ورم و کبودیهای بینی و اطراف آن طبیعی خواهد بود. حتی ممکن است روز اول سر درد، سرگیجه و تپش قلب هم داشته باشید. معمولا در روزهای دوم و سوم میزان کبودیها بیشتر میشود و این موضوع جای نگرانی ندارد. برای کاهش میزان این کبودیها در سه روز اول از کمپرس سرد و در سه روز بعدی از کمپرس گرم استفاده کنید. در مورد پانسمان باید گفت که پس از 2 تا 3 روز پانسمان چرب داخل بینی و بعد از 7 تا 10 روز نیز پانسمان روی بینی برداشته میشود.
به مدت دو هفته باید سر خود را بیشتر بالا نگه دارید و در هنگام خواب نیز همواره مراقب نحوه قرار گیری سر تان باشید. تا چند هفته با دهان باز عطسه کنید و آهسته سرفه نمایید. در مورد تغذیه باید گفت که چند روز اول از غذاهای نرم و آبکی استفاده شود و در روزهای بعدی نیز از خوردن غذاهای سفت که نیاز به گاز زدن دارند خودداری کنید. و نکته آخر اینکه تا دو ماه باید بر روی بینی تان چسب بزنید تا فرم دلخواه تان ایجاد شده و ورم آن کمتر شود.
مزایایی عمل بینی استخوانی
برخی از مزایای عمل بینی استخوانی عبارت از موارد زیر هستند:
- رفع انحرافات بینی: در عمل بین استخوانی و اصلاح انحرافات موجود در استخوان مشکلات تنفسی احتمالی نیز برطرف میگردد.
- رفع شکستگی و قوز روی بینی: اگر بینی بر اثر شکستگی دارای قوز شده باشد، با انجام این عمل ظاهر بینی اصلاح میشود.
- گرفتگی بینی: گاهی اوقات وجود مواردی مانند انحراف استخوان آن باعث میشود که بینی دچار گرفتگی شده و تنفس به خوبی صورت نگیرد. انجام جراحی بینی میتواند این مشکل را از بین ببرد.
- کوچک کردن بینی: برای افرادی که دارای بینی بزرگی هستند و باعث تاثیر منفی بر زیبایی آنها شده، عمل جراحی بینی بسیار کمک کننده خواهد بود.
- تورم کمتر: میزان تورم در عمل بینی استخوانی کمتر است.
- ایجاد تقارن در اجزای صورت: با اینجام عمل بینی استخوانی تقارن دلخواه بین اجزای صورت برقرار خواهد شد و این به زیبایی فرد کمک زیادی میکند.
- رفع انسداد مجاری تنفسی: خیلی از افراد که دارای مشکلات تنفسی هستند شاید نمیدانند که با یک عمل جراحی بینی میتوانند مشکل انسداد مجاری تنفسیشان را حل کنند. این عمل میتواند فقط درمانی باشد و فرم بیرونی بینیشان تغییری پیدا نکند.
- افزایش اعتماد به نفس: بهبود و افزایش زیبایی چهره حتما در بالا رفتن اعتماد به نفس و داشتن احساسی بهتر در زندگی موثر است.
- اصلاح آسیب دیدگی های بینی: آسیب دیدگیهایی که در اثر تصادف، ضربه و یا هر مشکلی که به صورت مادرزادی و یا در اثر اتفاق ایجاد شده اند، با عمل جراحی بینی استخوانی قابل رفع خواهد بود.
- درمان پولیپ بینی: یکی از مهمترین اهداف جراحی بینی استخوانی، درمان پولیپ است که هم موجب تنفس راحتتر و هم خواب باکیفیتتر میشود.
- اصلاح انحراف سپتوم بینی: در این نوع جراحی که به سپتوپلاستی نیز معروف است، جراح تیغه اصلی بینی را باز کرده، غضروف یا استخوان اضافی را خارج میکند و به این ترتیب مجرای بینی باز میشود.
مراحل جراحی بینی استخوانی
در عمل جراحی بینی استخوانی مراحل مختلف از بیهوشی تا ایجاد برش و تراشیدن استخوان اضافی، اصلاح نوک بینی، اصلاح مشکلات ساختاری و در نهایت قرار دادن پوست بر روی بینی و بخیه زدن انجام میگیرد. بسته اینکه بینی فرد دقیقا چه مشکلی دارد و چه اقداماتی باید بر روی آن انجام شود، ممکن است مراحلی به این مراحل گفته شده اضافه شود و یا از آن حذف گردد. اگر بخواهید مراحل جراحی بینی استخوانی را به طور دقیق تر بدانید، این مراحل شامل موارد زیر میگردد:
- بیهوشی: اولین مرحله از جراحی بینی بیهوشی است که این عمل معمولا با بیهوشی کامل انجام میشود.
- ایجاد برش بر روی بینی: مرحله دوم از جراحی بینی مربوط به ایجاد برش بر روی آن میشود. برشها معمولا در اطراف بینی و زیر تیغه بینی انجام میگیرند و پوست روی بینی به صورت کامل برداشته میشود. حالا جراح می تواند کار اصلی خود یعنی ایجاد تغییرات و اصلاحات را انجام دهد.
- تراشیدن و تغییر شکل استخوانها و غضروفها: در بینیهای استخوانی که دارای قوز هستند، لازم است که آن استخوان اضافه شکسته یا تراشیده شود. اگر بینی دارای انحراف است هم این انحراف در این مرحله از کار برطرف میگردد. اگر قرار است غضروفی به بینی اضافه شود تا فرم آن اصلاح گردد نیز این کار در این مرحله انجام خواهد شد.
- اصلاح نوک بینی: بسته به نوع بینی استخوان و عملی که بر روی آن انجام میگیرد، ممکن است نیاز باشد نوک بینی اصلاح شود. در این مرحله از جراحی افتادگی نوک بینی با برداشتن مقداری از غضروفها اصلاح خواهد شد.
- اصلاح مشکلات ساختاری: اگر بینی بنا به هر دلیل دارای مشکلاتی باشد که تنفس را برای فرد سخت کرده است، در این مرحله از کار جراحی این مشکلات نیز برطرف میشوند.
- جایگذاری دوباره پوست بر روی بینی: پس از انجام کارهای لازم بر روی استخوانها و غضروفهای بینی و پس از اتمام کار باید پوست به جای قبلی خود برگردانده شود.
- بخیه زدن: برای بخیه زدن باید نهایت ظرافت را به خرج داد و با کمک بخیههای جذبی پوست را در جای خود محکم نمود. بخیههای داخلی بینی معمولا از انواع غیر جذبی استفاده میشوند و پس از مدت مشخصی باید کشیده شوند.
- قرار دادن تامپون: معمولا برای شکل گیری درست و صحیح مجرای بینی از تامپون استفاده میشود و این تامپونها به مدت سه تا پنج روز در بینی باقی میمانند. پس از این مدت جراح کار بیرون آوردن آنها را انجام میدهد.
عوارض عمل بینی استخوانی
عمل بینی استخوانی علاوه بر تمامی مزایای خود، عوارضی نیز دارد که در ادامه به برخی از آنها میپردازیم:
- درد: جراحی بینی استخوانی به دلیل ایجاد تغییرات اساسی در ساختار درونی بینی، درد بیشتری را برای بیمار به همراه دارد.
- ورم: یکی دیگر از عوارض مهم در عمل بینی استخوانی، ورم بعد از جراحی است. به گفته بسیاری از متخصصان، ورم بعد از جراحی بینی گوشتی زودتر از ورم بینی استخوانی از بین میرود.
- کبودی: کبودی بیش از حد و ماندگاری طولانی مدت این کبودیها بعد از جراحی بینی استخوانی یکی دیگر از عوارض قابل توجه در جراحی بینی استخوانی است.
- مشکلات تنفسی: همانطور که گفته شد بینی پس از جراحی تا مدت ها دارای ورم خواهد بود و این ورم نه تنها در قسمتهای بیرونی که درون بینی هم وجود خواهد داشت. همین موجب گرفتگی درون بینی و مسدود شدن جریان هوا میشود که البته با گذشت زمان بهبود مییابد.
- بیحسی: یکی از عوارض بعد از عمل جراحی بینی بیحسی نوک بینی، سقف دهان و دندانهای بالایی است. ممکن است در طول جراحی به بعضی از عصبهای این بخش آسیب وارد شود که با گذشت زمان بهبود مییابد.
- عفونت: عفونتهایی که بعد از عمل جراحی بینی ایجاد میشود بیشتر به دلیل رعایت نکردن بهداشت شخصی است.
- عدم تقارن بینی: عدم تقارن ممکن است به دلیل تورم ایجاد شده در بینی باشد و بعد از کاهش تورم این عدم تقارن نیز از بین برود. اما این موضوع به مهارت جراح نیز بستگی زیادی خواهد داشت.
آیا جراحی بینی استخوانی با لیزر امکانپذیر است؟
امروزه استفاده از لیزر در اکثر جراحیهای زیبایی مرسوم و جا افتاده است.با این وجود شکل دهی بینی با استفاده از لیزر امکان پذیر نیست چرا که برای انجام جراحی بینی استخوانی باید تغییراتی در غضروف و استخوان بینی ایجاد شود که این تغییرات با استفاده از لیزر قابل انجام نیست.
مدت زمان عمل جراحی بینی استخوانی چقدر است؟
طول مدت انجام عمل جراحی بینی استخوانی معمولا بین 1 تا 3 ساعت خواهد بود. البته میزان کارهایی که قرار است بر روی بینی انجام شود نیز در مدت زمان این عمل تاثیر گذار خواهد بود. بعد از عمل هم نیاز به بستری شدن وجود ندارد و پس از رفع کامل بیهوشی فرد مرخص می شود.
هزینه جراحی زیبایی بینی استخوانی
قیمت عمل بینی استخوانی تحت تاثیر عوامل مختلف، متفاوت خواهد بود. هزینه این عمل از حدود 18 میلیون تومان شروع میشود و تا 80 میلیون تومان نیز میرسد. اگر بیمه تکمیلی شما هزینه عمل بینی استخوانی را پوشش دهد میتوانید پس از پرداخت هزینه، تمام مبلغ یا بخش زیادی از آن را از بیمه دریافت کنید.
ویژگیهای بهترین جراح بینی استخوانی
یک جراح خوب که میتواند بهترین جراحی را برای یک بینی استخوانی انجام دهد باید بتواند این عمل را با کمترین عوارض ممکن انجام داده و شکل ظاهری آن را مطابق با فرم صورت اصلاح کند. از مهمترین ویژگیهای بهترین جراح بینی استخوانی به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- دارا بودن دانش تخصصی درباره آناتومی صورت
- مهارت کافی در انجام عمل جراحی
- آشنا بودن با روشها و متدهای روز دنیا در جراحی بینی
- داشتن ذوق و سلیقه هنری
- توجه به نیازها و خواستههای بیمار
- داشتن اخلاق و تعهد کاری
سوالات متداول
برای آشنایی بیشتر با جراحی بینی استخوانی بهتر است برخی از سوالات پرتکرار در این زمینه را مورد بررسی قرار دهیم:
آیا عمل بینی استخوانی درد دارد؟
درد بعد از عمل بینی یکی از مهمترین دغدغههای مراجعان است. رینوپلاستی به عنوان یک فرایند تهاجمی باعث درد یا ناراحتی در دو ناحیه استخوان و بافت گوشتی بینی می شود که این درد طبیعی و بسیار کم بوده و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی از بین می رود.
آیا عمل بینی استخوانی به جراحی ترمیمی نیاز دارد؟
جراحی ترمیمی بینی یکی از اقدامات رایج بعد از انجام عمل بینی است. در این فرایند نتایج نهایی جراحی اولیه مجددا اصلاح میشوند و بیمار شاهد نتایج بهتری خواهد بود. انجام جراحی ترمیمی معمولا بعد از عمل بینی گوشتی رایجتر است اما معمولا در جراحی بینی استخوانی نیاز به ترمیم کمتر است.
تورم در قسمت نوک بینی بعد از عمل بینی استخوانی طبیعی است؟
در پاسخ به این سوال باید گفت تورم نوک بینی بعد از جراحی کاملا طبیعی است و بعد از مدت زمان کوتاهی از بین میرود.
آیا رشد استخوان بینی بعد از عمل امکان پذیر است؟
رشد استخوان بینی بعد از جراحی یک مورد بسیار نادر است. در صورت انجام مراقبتهای لازم، فرم بینی بعد از جراحی تغییری نخواهد داشت.
کبودی عمده بعد از جراح چقدر طول میکشد تا رفع شود؟
این موضوع به اندازه جراحی فرد بستگی دارد و معمولا تا 6 ماه به کلی برطرف خواهد شد.
آیا احساس گرفتگی بعد از جراحی طبیعی است؟
به خاطر وجود برشهایی که در داخل بینی ایجاد میشود ممکن است موقع نفس کشیدن احساس گرفتگی کنید اما اگر این عارضه طولانی شد به جراح مراجعه کنید.
دکتر عطاالله حیدری - فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
- جراحی زیبایی شکم (ابدومینوپلاستی و لیپوساکشن)
- ژنیکوماستی (جراحی سینه در آقایان)
- جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی اولیه و ثانویه)
- جراحی زیبایی پستان (ماموپلاستی، پروتز پستان، تزریق چربی به پستان)
- پیکرتراشی و لیپوساکشن نواحی مختلف بدن
- جراحی افتادگی پلک (پتوز)
برای مشاوره و قیمت کلیک کنید.
همین حالا تماس بگیرید.
ولیعصر
برای مشاهده نمونه جراحیها بدون نیاز به فیلترشکن کلیک کنید.
نمونههای جراحی لاغری دکتر عطاالله حیدری را از اینستاگرام ببینید.
آدرس 1: خیابان ولیعصر، نرسیده به توانیر، نبش بلوار بخشندگان، ساختمان مدیکوسنتر، طبقه سوم، واحد 304
آدرس 2: محدوده زعفرانیه
ارسال نظر