انتقاد صریح ناطق نوری از وضعیت کشور
حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری در مراسم احیاء شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان، با تشکر از دستور حجت الاسلام روحانی برای رسیدگی به این موضوع حقوق های نجومی گفت: من از ایشان خواهش می کنم که این موضوع را جدی بگیرند؛ البته اینها مربوط به این دوره نیست و متعلق به دوره های مختلف است و این پرداخت ها طبق قانون ها و آیین نامه های غلط است.
انتشار فیشهای حقوقی نجومی که این روزها به دغدغه افکار عمومی بدل شده وبه تریبونهای نماز جمعه راه یافته، یکی از محورهای سخنران ویژه شب قدر در حرم امام خمینی(ره) بود.
حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری در مراسم احیاء شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان، با تشکر از دستور حجت الاسلام روحانی برای رسیدگی به این موضوع گفت: من از ایشان خواهش می کنم که این موضوع را جدی بگیرند؛ البته اینها مربوط به این دوره نیست و متعلق به دوره های مختلف است و این پرداخت ها طبق قانون ها و آیین نامه های غلط است.
اینکه تحت عنوان پاداش در شرکت های دولتی این حقوق ها تعلق می گیرند؟ پاداش چیست؟ من خواهش می کنم به این موضوع رسیدگی شود و اگر آیین نامه ها غلط است یک لایحه دو خطی به مجلس بدهید تا اصلاح شود و نظام پرداخت هماهنگ برای همه جاری شود؛ چرا که این حقوق های بالا قابل تحمل نیست.
به گفته وی، نباید فیش های حقوقی نجومی عده کمی از مدیران دستگاه های دولتی، تصور عدالت موجود در جامعه را خدشه دار کند.
اهم سخنان وی را بخوانید:
* علی(ع) جز برای خدا سخن گفته باشد، شمشیر نزد، فریاد نکشید و حتی سکوت نکرد. علی(ع) اگر ۲۵ سال سکوت کرد به خاطر خدا و احساس مسئولیتی بود که در قبال اسلام، پیامبر(ص) و خدای متعال می کرد و او اگر خلافت را نمی پذیرد یا اگر در زمانی دیگر آن را می پذیرد، ناشی از همین احساس مسئولیت است.
*علی(ع) با کسانی که ثروت های بی حساب و کتاب داشتند برخورد می کرد و دشمنانی نیز داشت، زیرا انسان اگر بخواهد حق بگوید و دستور خدا را اجرا کند هزینه در پی خواهد داشت.
* اگر بخواهیم حکومت اسلامی به معنای واقعی را پیاده کنیم باید فرمان علی(ع) به مالک اشتر را دستورالعمل قرار دهیم و مواضع و اهداف خویش را بر اساس آن تنظیم کنیم و قاضی و فرماندار را بر اساس همین فرمان برگزینیم. علی(ع) در مورد اطرافیان، به مالک توصیه می کنند که مراقب آنان باشد، ریشه ستمکاری شان را بخشکاند و اجازه تقسیم املاک دولتی میان آنها را ندهد.
*{با انتقاد از وضع فعلی کشور} آیا ما امروز مسئول نیستیم؟ آیا نگهداری این انقلاب مسئولیت ندارد؟ ما می خواهیم این انقلاب برای جهان اسلام و کل دنیا الگو باشد؛ آیا ۳۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی می توانیم ادعا کنیم که الگوییم؟ آیا ما در مقابل خون شهدا، مقابل خانواده های آنها، مقابل فریاد امام و مقابل خدا مسئولیت نداریم؟ آیا با این وضعیت رویمان می شود که بگوییم می خواهیم برای جاهای دیگر دنیا می خواهیم الگو شویم؟
* متأسفانه آمارهایی را خودمان در مورد وضعیت معتادان، کارتن خواب ها، رشوه و... منتشر می کنیم و دشمن این آمار را از خودمان می گیرد و علیه خودمان استفاده می کند. البته من نمی خواهم از شبکه های غربی اسم ببرم، اما آنها از خود روزنامه ها و سایت های داخلی این آمار را می گیرند و منتشر می کنند؛ آیا با این وضع در زمینه های مختلف می توانیم الگو شویم؟
* در جمهوری اسلامی که اینقدر برای آن فداکاری شد و رهبری نیز در مورد مسائل مختلف هشدار می دهند، آیا می توانیم ادعا کنیم که قوه قضائیه ما به تمام معنا اسلامی است؟ آیا می توانیم ادعا کنیم که مردم جایی بروند که شأن آنها حفظ شود و طمع پول گرفتن و رشوه در میان نباشد؟ البته در همه جا اینگونه نیست اما این امور وجود دارد.
* همه ما مورد سوال قرار می گیریم و باید آسیب شناسی کنیم که چرا پس از ۳۷ سال در بسیاری از مسائل سیر قهقهرایی داشته ایم؟ البته کشور ما با مدیریت رهبری و دعای امام و شهدا استقلال دارد، در یک منطقه پر آتش امنیت دارد، با فداکاری سربازان گمنان امام زمان(عج) و بچه های مخلص در نهادهای مختلف امنیت وجود دارد که همه اینها نعمت است اما چرا قدر این نعمت ها را نمی دانیم و به وظایف و مسئولیت هایمان توجه نمی کنیم؟ چرا یک فرماندار باید سالها در مسئولیت خود باقی بماند؟ چرا کسی باید جرأت کند بگوید که برای یک موضوع فلان کارها باید انجام شود و فرد باید چند نفر را ببیند تا موضوع حل شود؟
* روزی یک نفر در دفتر بازرسی نزد من آمد و گفت من هیچ توقعی از شما ندارم و فقط می خوام که از دادگاه بخواهید به پرونده من عادلانه رسیدگی شود؛ چرا باید تن مردم اینگونه بلرزد و مردم به این اجماع برسند که همه اینها خرابند؟
* مسئولان حکومت باید برای خشکاندن ریشه ظلم و زیاده خواهی از نزدیکان خود شروع کنند و اجازه سوء استفاده این افراد از مقامشان را ندهند.
* مردم و مسئولان باید قدر امنیت و آسایش کشور را در منطقه پرآشوب و جنگ زده بدانند و از کارهایی که به تضعیف نظام می انجامد، پرهیز کنند.
نظر کاربران
اگردولت در رابطه با پاداشها ی کلان فکری کند که شکاف بین غنی وفقیر دراین دولت زیاد شده
یه سری هم به حقوق های نجومی معلمها بزنند چیزهای زیادی دستشون میاد!!!!!!
خدا پدر و مادرت را بیامرزد دربدترین وضع ممکن قرارداریم چه از لحاظ اجتماعی اقتصادی اخلاقی و...
خدا به داد این مملکت اسلامی خون شهدا مجاهدتهای ادمهای مخلص برسد تورا خدا نگذارید با رواج رشو ونفوذ ادمهای فاسد به انقلاب اسیب برسد امروز من بسیجی که مسئول بسج هستم اگر خدای نا کرده مشکلی قضایی برایم پیش امد باید یک ادم دزد مشروب خورواسطه قرار بدهم برای رفع مشکلات قضایی یه سئوال مهم حقوق290 ملیونی از شیر مادرتان حلالتر ومشروعتر ایا وجدانتان قبول می کند کار گران فصلی که زخیره این کشور هستند روزی40 هزار تومان در گرامای 50 درجه کار کنند وخیلی از هم وطنهای ما قوت روز مره نداشته باشند وداعش در چند قدمی ما اربده بکشد وهر از گاهی بهترین وپاکترین جوانان این مملکت شهید شوند شما این پول نجومی را از گلوی خانواده خود فرو رویدنمی ترسید از قهر خدا روزی این برجها با خشم خدا ویران شود فلسطین عراق سوریه یمن برای شما تجربه نشد
من وقتی میبینم در کشورم هستند انسانهائی که در پیروی از رهبرشان از همه چیزشان میگذرند و میروند سوریه و در انجا شهید هم می شوند و در نقطه مقابل هم کسائی را هم میبینیم در کشورم که حقوقهای نجومی دارند فقط با این بهانه که مدیر هستند واقعا دلم درد میگرد. من میخوام بدونم اخه این مدیران فکر کردند استیو جابز هستند و ایا واقعا توانستند مجموعه تحت رهبری خود رو در منطقه نمیگویم دنیا مطرح کنند. حرامشان باشد انشاا... من به سهم خودم راضی نیستم.
با درود بر شما
براستی که دریافت حق مردم از ناکسان و دزدانی این چنین رسم جوانمردی است اما، اگر این کار خوب است چرا دست اندرکاران دولت پیشین که آن همه خوردند و بردند...
امروز بازهم احمدی نزاد از عدالت اسلامی سخن می گوید این همه اختلاس و این همه رشوه خواریها و این همه سکه های پاداش دوران حکومتش و این همه .... بازم حرف از بیت المال و عدالت اسلامی میزنند وای به حال ما ملت بدبخت که مسئولین خیال می کنند خونشان از ما رنگینتر است
تعداد حقوقهای نجومی کم نیست تعداد قابل توجهی ازاین بابت سودهای کلان می برندوبدین لحاظ است که تشنگان قدرتندوباانگشت شمار دانستن آنها دست کم خودرا غول نزنیم.
بی زحمت هر وقت فرصت شد یه سری هم به اون آقایونی بزنید که به اسم خصوصی سازی با پرداخت ۲۰۰ هزار تومان صاحب کارخانه چند صد میلیادی شدند که برایشان به یک صدم قیمت اصلی قیمت گذاری شد و آنچه را هم که میبایست پرداخت کنند قرار شد طی چند دهه پرداخت کنند یعنی از سود خود آن کارخانه پرداخت شود.