۱۵۰۴۳۰۵
۴ نظر
۹۲۳۴
۴ نظر
۹۲۳۴
پ

واشنگتن‌پست: ویتکاف آماده سفر به تهران است

روزنامه «واشنگتن پست» بامداد چهارشنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در صورت دعوت‌شدن به تهران هم سفر می‌کند.

خبرگزاری فارس: «دیوید ایگناتیوس» نویسنده روزنامه «واشنگتن‌پست» بامداد چهارشنبه از آمادگی «استوین ویتکاف» نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا برای سفر به تهران خبر داد.

2130726_255

 

ایگناتیوس طی یادداشتی در واشنگتن‌پست نوشت: «دو مقام دولتی مطلع به من گفتند که ویتکاف در صورت دعوت شدن، احتمالا به تهران سفر خواهد کرد».

وی در ادامه به نقل از مقام‌های آمریکایی ادامه داد: «تیم ویتکاف با ارسال پیام‌هایی [به ایران] خواستار مذاکره مستقیم از طریق عمان شد، جایی که جلسه شنبه برنامه‌ریزی شده است. اگر مذاکرات مستقیم نباشد، ویتکاف ممکن است به عمان نرود».

این مقام آمریکایی با ادعای اینکه فریب نخواهند خورد، استدلال کرد که آنچه برای شکستن بی‌اعتمادی عمیق بین دو طرف لازم است یک «بحث همه جانبه» و «توافق متقابل» است.این در حالی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده که مذاکرات روز شنبه در عمان، فقط غیرمستقیم خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فلک زده

    مستقیم باشه به نفع ایرانه،چون این خبر چین ها ممکنه حرف ها ناقص منتقل کنند

  • زاپاس زاپاتا

    تشریف بیارن مهمان باشند .

  • آشنا

    مرگ بر آمریکا ی مردم فریب

  • مصطفی

    چه فرق داره هی مستقیم هی غیر مستقیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج