۱۰۵۲۷۷۶
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

فوت قاضی حداد بر اثر کرونا تائید شد

وکیل قاضی حداد از مرگ موکل خود بر اثر کرونا خبر داد.

ایلنا: وکیل قاضی حداد از مرگ موکل خود بر اثر کرونا خبر داد.

محمد اصلانی، وکیل حسن زارع دهنوی در خصوص فوت موکل خود، اظهار کرد: متأسفانه ایشان دو روز پیش بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان گاندی به رحمت خدا رفتند.

وی افزود: به دلیل شیوع ویروس کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ایشان امروز به خاک سپرده خواهند شد.

لازم به ذکر است، حسن زارع دهنوی معروف به قاضی حداد معاون امنیت دادستان تهران در زمان دادستانی سعید مرتضوی و یکی از متهمان پرونده کهریزک بود که به انفصال موقت از شغل خود محکوم شد.

360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج