گل مارادونایی کاپیتان استون ویلا با فرار ۶۰ متری!
گل دوم استون ویلا مقابل پاریسن ژرمن با شوت تماشایی جان مک گین به ثمر رسید.
ورزش سه: استون ویلا در شب پر اتفاق ورزشگاه ویلا پارک با نتیجه پرگل ۳-۲ از سد میهمانش پاریسن ژرمن عبور کرد اما با توجه به شکست دور رفت، پیاسجی در مجموع با برتری ۵-۴ راهی نیمه نهایی شد تا از این فصل لیگ قهرمانان تنها حسرت برای اونای امری و تیمش باقی بماند.
شاگردان امری در این دیدار یکی از بهترین عملکرد های فصل خود را در ورزشگاه خانگی به نمایش گذاشتند و به جز دقایق ابتدایی در سایر دقایق بازی کاملا از پی اس جی سرتر بودند.
در حالی که نیمه نخست با پیروزی ۲-۱ پاریسی ها به پایان رسیده بود، شروع توفانی بازیکنان استون ویلا در نیمه دوم سبب شد تا جان مک گین یکی از زیباترین گل های این فصل لیگ قهرمانان اروپا را در دقیقه ۵۵ وارد دروازه جانلوئیجی دوناروما کند.
جایی که کاپیتان استون ویلا توپ را از زمین خودی در اختیار گرفت و با فراری سریع به سمت دروازه حریف حرکت کرد و با گام های ریز خود مسافت شصت متری تا پشت محوطه جریمه میهمان را طی کرد و در اقدامی غیرمنتظره با شلیک تماشایی پای چپ خود قفل دروازه دوناروما را در نیمه دوم باز کرد و تیمش را به تساوی کشاند.
گلی که تنها دو دقیقه بعد از آن نیز ازری کنسا توانست گل سوم میزبان را به ثمر برساند اما در پایان شاگردان لوئیز انریکه با مدیریت بازی به نتیجه دلخواه رسیدند و با برتری ۵-۴ راهی نیمه نهایی شدند.
ارسال نظر