۸۵۲۵۶۶
۸ نظر
۵۰۴۳
۸ نظر
۵۰۴۳
پ

طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود.

برترین ها - وحید محقق: مرغ شکم پر، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از غذا‌های محلی استان مازندران است، ولی در سراسر ایران مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مرغ شکم پر را با مواد غذایی مختلف تزیین می‌کنند. برای تهیه این غذای خوشمزه محلی از مرغ درسته با پوست استفاده می‌شود. در ادامه با برترین‌ها همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی با فر آشنا شوید.

مواد لازم:

  • مرغ درسته و با پوست: یک عدد در سایز دلخواه
  • پیاز: چهار عدد متوسط
  • روغن: به مقدار لازم
  • لیمو و پرتقال: هر کدام یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: دو قاشق چای خوری
  • دارچین: یک قاشق چای خوری
  • کشمکش و آلو: به مقدار دلخواه از هر کدام
  • پودر کاری: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه مرغ شکم پر و اصول خوشمزه شدن آن

طرز تهیه:

۱. نخست یکی از پیاز‌ها را خرد و با فلفل، نمک و آب لیموی تازه مخلوط کنید.

۲. آب پرتقال و زردچوبه را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید.

۳. مرغ را داخل ظرفی بزرگ‌تر قرار دهید و مخلوط آماده شده را به آن بیفزایید، داخل شکم مرغ، روی آن و حتی زیر پوست مرغ را با مخلوط پیاز‌ها پر کنید تا مرغ کاملا آغشته آن شود.

۴. برای ظرفی که مرغ را در آن گذاشتید دربی قرار دهید یا با نایلون آن را بپوشانید و یک روز (۲۴) ساعت در یخچال بگذارید.

۵. مابقی پیاز‌ها را پس از پوست کندن و خرد نمودن برای نرم شدن با مقداری روغن تفت دهید.

۶. پیاز‌ها را از روی حرارت بردارید.

۷. کشمش، آلو ها، نمک، دارچین، زردچوبه و کاری (اختیاری) را به آن بیفزایید.

۸. مرغ را از یخچال بیرون بیاورید.

۹. همه مواردی که ۲۴ ساعت گذشته برای دادن طعم به آن افزودید از آن جدا کنید.

۱۰. شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید و آن را کوک بزنید، همه قسمت‌های آن را بدوزید و در آخر بال‌ها را با استفاده از نخ جذب کنید.

۱۱. یک تکه فویل بر سینی فر بگذارید و آن را کمی چرب نمایید سپس مرغ را روی آن قرار دهید.

۱۲. مرغ را کمی چرب کرده و سپس داخل فر قرار دهید.

۱۳. پس از آن که مرغ در فر با حرارت کم به مدت یک ساعت پخت، می‌توانید حرارت فر را کمی بیشتر کنید تا کاملا مغز پخت شود.

۱۴. بعد از ۲ و نیم تا سه ساعت مرغ شما آماده مصرف است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بهترین طعم دهنده وبرطرف کردن بوی مرغ فلفل دلمه یی هست اضافه کنید برای طعم عالی میشه

  • بدون نام

    ما توش مغز گردو هم می ریزیم و توی آبی که رب انار هم دارد می جوشانیم. عالی میشه

  • بدون نام

    ای بابا پولمان کجا بود یه مرغ کاملو یه روز بخوریم ما یه مرغ میخریم برای یه ماه نگهش میداریم یوقت مهمونی چیزی اومد تیکه تیکه بپزیمش

    پاسخ ها

    • بارانی

      نداری چرا میای میخونی این غذا هارو برو همون مرغتو تیکه کن داداچ

    • علی اصغر

      آی گفتی

  • بدون نام

    درسته قیمت مرغ رفته بالا ولی میشه ی مرغ خرید و ی وعده هم پخت
    کسی هم که نمیتونه نپزه خب

  • بدون نام

    والا بخدا
    اینجا میان داد از نداری میزنن ولی فروشگاه ها پر از این آدمایی هست که به قول خودشون ندارند یه دونه مرغ بخرن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      والاع
      من نمیدونم حتما عمه من میره ی پراید صفر سی چهل ملیونی میخره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج