طرز تهیه تارت فندق و شکلات
تارت فندق و شکلات یک دسر فوق العاده است که حتما عاشقش میشوید.
مواد لازم خمیر:
- کره سرد: 100 گرم
- آرد: 200 گرم
- بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
- شیر سرد: حدودا 2 ق س
- شکر: 50 گرم
مواد لازم میانی:
- تخم مرغ: 1 عدد
- خامه صبحانه: 200 گرم
- شکر: 70 گرم
- پودر فندق: 100 گرم
- وانیل: یک چهارم ق چ
مواد لازم گاناژ:
- شکلات تلخ: 100 گرم
- خامه صبحانه: 100 گرم
![تارت فندق و شکلات تارت فندق و شکلات](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DE0MGQ1ZGM3N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
طرز تهیه:
۱. کره را مکعبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. آرد، شکر و بیکینگ پودر را داخل غذاساز ریخته، کره سرد را اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
طرز تهیه مواد میانی:
1. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب بزنید تا کرمی و سبک شود خامه صبحانه را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید همزن را خاموش کرده پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
۲. برای تهیه گاناژ، خامه صبحانه را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید تا خامه ریز جوش بزند سپس از روی حرارت برداشته شکلات خرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
نکته:
1. در تهیه این تارت، خمیر تارت احتیاج به پخت اولیه ندارد و همه مواد با هم می پزند.
۲. خمیر این تارت به دلیل استفاده کردن از شیر کمی نرم تر از خمیرهای دیگر می باشد. دقت کنید که آرد زیاد به خورد خمیر ندهید. فقط سطح کار را خوب آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار نچسبد.
3. برای خوش رنگ شدن گاناژ می توانید به جای شکلات تلخ از 120 گرم شکلات شیری استفاده کنید.
ارسال نظر