۱۵۰۳۹۶۷
۱ نظر
۷۴۶
۱ نظر
۷۴۶
پ

پزشکیان بعد از عزل دبیری: اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم

رئیس جمهور درباره عزل شهرام دبیری گفت: نمی‌خواستم معاون پارلمانی را کنار بگذارم، ولی مردم و اعتقاد خود را بر دوستی ترجیح دادم

خبرآنلاین: مسعود پزشکیان در نشستی با نمایندگان احزاب و تشکل‌های مردمی با تاکید بر اینکه معتقدم مسائل اجتماعی را نمی‌توان با امر و نهی حل کرد و باید با مردم با مهربانی و عطوفت صحبت کنیم، به موضوع برکناری معاون پارلمانی خود اشاره کرد و گفت: نمی‌خواستم معاون پارلمانی را کنار بگذارم، ولی مردم و اعتقاد خود را بر دوستی ترجیح دادم.

6208131

پزشکیان در بخشی از این نشست، با بیان اینکه واقعیات جامعه و نارضایتی‌های مردم را قبول دارم، تصریح کرد: ما مشکلات زیادی داریم، ولی دولت به جای پاک کردن صورت مسئله دنبال حل مشکلات است.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه حامیان انتخاباتی خود را فراموش نکرده‌ام، گفت: آنها هم به میدان بیایند و به ما کمک کنند، اما نمی‌خواهیم ساختار اداری را بزرگ کنیم، بلکه دنبال کوچک کردن دولت هستیم؛ شما در این زمینه راه‌حل ارائه دهید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • س ن

    مهم صلاح مملکت هست نه دوستی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج