چیزکیک با طعم زنجبیل خوب میشه؟!
کیک پنیر خامه ای, طعم خوشمزه و گسی دارد. می توانید از پنیر خامه ای ماسکارپون یا ریکوتا استفاده نمایید. بیسکویت زنجبیلی طعم متفاوتی به این کیک می دهد.
مواد لازم:
- کره آب شده جهت چرب نمودن قالب : ۲ قاشق غذاخوری
- کره : ۵۰ گرم
- بیسکویت زنجبیلی , خرد شده : ۱۵۰ گرم
- مربای ساقه زنجبیل , خرد شده : ۲۵ گرم
- پنیر پارمزان : ۵۰۰ گرم
- پوست ریز رنده شده و آب لیمو ترش : ۲ عدد
- شکر دانه ریز : ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ بزرگ , زرده وسفیده از هم جدا شده : ۲ عدد
- شربت میوه جهت سرو ( به توصیه سرآشپز مراجعه شود ) : مقداری
طرز تهیه:
۱ . قالبی ۲۵ سانتی متری که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید .
۲. کره را در قابلمه ای آب نموده و به بیسکویت ها و زنجبیل خرد شده اضافه نمایید . ته قالب را با مخلوط بیسکویت بپوشانید تا به ضخامت ۵ میلی لیتر از کف قالب بالا بیاید.
۳ . پنیر , پوست و آب لیمو , شکر و زرده های تخم مرغ را با هم بزنید تا یکدست شوند.
۴. سفیده تخم مرغ ها را بزنید تا فرم گرفته و سفت شوند , آن ها را به مخلوط پنیر و لیمو بیافزایید .
۵ . مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا کیک خودش را بگیرد . در صورتی که کیک در حین پخت ترک خورده و وسط آن گود شود , امری کاملا طبیعی است .
۶. بگذارید کیک پنیر داخل قالب سرد شود . کیک را به همراه یک قاشق پر از شربت میوه سرو نمایید .
توصیه سرآَشپز:
شربت میوه را می توان با پخت ۴۰۰ گرم میوه از جمله شاه توت به همراه ۲ قاشق غذاخوری آب , به مدت ۵ دقیقه تهیه نمود . این مخلوط را از داخل صافی گذارنده و به آن یک قاشق غذاخوری پودر قند اضافه نمایید . اجازه دهید قبل از سرو به خوبی سرد شود .
ارسال نظر