۱۵۰۹۵۵۲
۹ نظر
۱۷۸
۹ نظر
۱۷۸
پ

مجلس: حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل این حادثه قضاوت کرد اما می توان گفت حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد.

مهر: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل این حادثه قضاوت کرد اما می توان گفت حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی ندارد.

photo_2025-04-29_19-21-44

ابراهیم رضایی در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این جلسه با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد و در بخش ابتدایی آن، آقای عجم، نماینده مردم شاهرود و رئیس کمیته امنیت کمیسیون، به همراه سارا فلاحی، نماینده مردم ایلام که به نمایندگی از کمیسیون امنیت ملی به محل حادثه بندر شهید رجایی رفته بودند، گزارشی از این حادثه و گفتگوها و جلسات خود با مسئولان امنیتی، اجرایی و انتظامی ارائه کردند. آن‌ها همچنین جمع‌بندی بررسی‌ها و نظارت‌های خود را به اعضای کمیسیون منتقل کردند.

وی افزود: برداشت من از نظرات همکاران این است که حادثه بندر شهید رجایی منشأ خارجی نداشته است. بر اساس گزارش‌هایی که تاکنون دریافت کرده‌ایم، به‌ویژه گزارشی که از این دو عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به دست آمده، می‌توان گفت که این حادثه منشأ خارجی ندارد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: البته در این حادثه قصور، سهل‌انگاری و عدم رعایت نکات ایمنی مشاهده شده است که نیازمند بررسی دقیق‌تر و کارشناسی مفصل است‌.

رضایی ادامه داد: هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره علل و عوامل مختلف این حادثه قضاوت کرد و باید منتظر تکمیل بررسی‌ها باشیم.

وی همچنین اشاره کرد که تمامی همکاران بر ضرورت انجام یک بررسی دقیق، بدون مسامحه و تساهل در مورد حادثه بندر شهید رجایی تأکید کردند و خواستار برخورد قانونی و قاطعانه با عوامل این حادثه شدند.

رضایی گفت: در ادامه جلسه، لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار گرفت و مواد ۱ تا ۶ آن پس از انجام اصلاحاتی تصویب شد. یکی از اصلاحات شامل تغییر عنوان این قانون به "قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران" بود. مسئولانی از ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش‌های مجلس برای بررسی این لایحه در این جلسه حضور داشتند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امیر

    منشا حماقت مسئولان دارد

  • ممد

    چیزی از انفجار کم نمیشه

  • پلنگ

    آمریکا مسبب این بلا را تحریم کرد.

  • مشهدی

    کل بدبختی ایران ومردم ایران منشا خارجی ندارد

  • ...

    اگر این بر ترین ها نبود مردم از غصه دق میکردن اقلا نظر میدن
    گر چه ترتیب اثر داده نمیشه
    ولی ادم تخلیه میشه سبک میشه
    شما را به حضرت عباس قسم یک
    کمی به بازنشستگان مخصوصا کشوری ها برسین قیمت ها خیلی گرون شد 2تا مرغ کوچولو شده بالای400هزار تومان دیگر حقوق نمی مونه
    مکر این30روز ماه تموم میشه
    الان بک کارگرساده دور میدون
    یک ملیون دویست میگیره
    ما با این حقوق چکار کنیم
    الان این وزیر راه ماهی یک ملیون براش زیاده میدونی چرا
    امروز صبح گفته اونجا همه چیز عادیه میوه فروشی همه جا باز بود حقوق بالای صد هم میگیره
    به گفته خودش از مستاجری در امده تو مرکز شهر خونه خرید

  • امیر

    به نظر من اینکه نمایندگانی صبح به محل حادثه بروند و بعد از ۲۴ ساعت گزارش متقن ارائه دهند ،نشان می دهد فاقد دقت و احتمالا ارزش ارزیابی ندارد ،اینگونه گزارش دهی با این سرعت سرسام آور انسان را .....بگذریم .

  • بابک

    همه اتفاقا کار آمریکاست بدون شک.باید با موشک به آمریکا حمله کنیم و مثل اسرائیل با خاک یکسان کنیمش

  • ژژژ

    بله که‌دست بیگانه نبوده خدالعنت ‌کندخودی را

  • عمر ی که گذشت

    منشا داخلی دارد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج