حلوای ارده
آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود.
![برترین مجله اینترنتی ایران](https://static1.bartarinha.ir/servev2/DQzMGY1MjY4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
برترین ها:
مواد لازم
- آرد گندم: ۲۱۰ گرم
- ارده: ۱۲۰ گرم
- گردوی تست و خرد شده: ۱۵۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
- شكر: ۵۰۰ گرم
- آب: یك پیمانه یا ۲۵۰ میلیلیتر
- گلاب: ۳ قاشق سوپخوری
- محلول زعفران: یك قاشق سوپخوری
- پودر پسته: برای تزئین
- كره: در صورت نیاز
روش تهیه:
1 - آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود.
2 - ارده را به آرد بوداده اضافه كنید و مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بهصورت مداوم هم بزنید.
3 - گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل كنید.
4 - شكر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شكر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه كنید و شعله را زیاد كرده تا شربت به جوش آید.
5 - شربت آمادهشده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط كنید. باید دمای هر دو یكی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد.
6 - اگر حلوا سفت بود كمی كره به آن اضافه كنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت میشود. قالب كمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن كنید. قاشق را با كره ذوب شده چرب كرده و روی سطح حلوا را صاف كنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود 12 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
نكته:
میتوانید این حلوا را با اسكوپ در كپسولهای مخصوص شیرینی بریزید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.
ارسال نظر