سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه
مهمانی به سبک گیاهخواری
این سالاد بیشتر غذاست تا اینکه سالاد باشد. یک ظرف پر از مواد مغذی که بدن به آنها نیاز دارد به اضافه طعم و مزهای بینظیر. اگر مهمان گیاهخوار دارید این سالاد بهترین انتخاب است.
- نصف يك بسته پاستاي فرمي
- 1 ق س روغن زيتون
- 1 دسته كوچك تره فرنگي ( خرد شود )
- 4 حبه سير (ريز خرد شود )
- 250 گرم مارچوبه تازه ( خرد شود)
- 2 عدد گوجه فرنگي (خرد شود )
- 2 عدد خيار ( با پوست خرد شود)
- 200 گرم اسفناج ( خلالي خرد شود)
- مقداری نمک
مواد لازم برای سس
- ۲ ق س روغن زيتون بودار
- ۳ ق س سركه بالزاميك
- ۳ ق س مغز تخمه آفتابگردان
طرز تهیه:
1. ابتدا پاستا را در آب جوش، نمك و كمي روغن 12-10 دقيقه بجوشانید و آبكشي كنيد.
2. در تابه مناسبي روغن زيتون را بريزيد و بگذاريد روي حرارت ملايم گرم شود. سپس تره فرنگي و سير را اضافه كنيد و 3-2 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه كنيد و 2 دقيقه ديگر به حرارت دادن ادامه دهيد .
3. در يك كاسه بزرگ، باقيمانده سبزيجات را با هم مخلوط كنيد و مواد سس را روي آنها بريزيد؛ به طوري كه سبزيجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزيجات پخته شده را بريزيد . در آخر پاستا را اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد. سالاد آماده است . براي تزئين سالاد مقداري مغز تخمه آفتابگردان هم روي سالاد بريزيد .
ارسال نظر