۱۵۰۹۳۸۹
۴۶
۴۶
پ

ویار بارداری منجر به ابداع «شکلات دوبی» شد!

ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، این ترکیب را ابداع کرد.

 باشگاه خبرنگاران: ساره حموده یک زن بریتانیایی/مصری در سال ۲۰۲۱ زمانی که ویار بارداری داشت، این ترکیب را ابداع کرد.

photo_2025-04-29_01-44-36

او با ترکیب شکلات، پسته و کنافه این ایده تجاری را خلق کرد.او به همراه همسرش مغازه‌ای برای فروش این تولید جدید خود تاسیس کرد.

هر تخته ویژند (برند) اصلی آن در حال حاضر ۲۰ دلار قیمت دارد و هر تخته آن حاوی ۵۵۰ کالری و ۵۰ گرم قند است.

شکلات دوبی با انتشار یک ویدئو در تیک تاک شهرت جهانی پیدا کرد. خانم ماریا با انتشار ویدئو خوردن شکلات دوبی در سال ۲۰۲۳ تقریبا ۱۲۴ میلیون بازدید داشت. اینفلوئنسرها بعد از آن شکلات دوبی را امتحان کردن و شهرت آن بیشتر شد.

گفتگوها در مورد آن در فضای مجازی در سطح جهان بالا گرفت. شرکت‌های شکلات و شیرینی سوئدی، بریتانیایی به آن اقبال نشان دادند. در فصل اول ۲۰۲۵ به تعداد ۱.۲ میلیون تخته از این شکلات به فروش رسیده است.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج