رزهای قزل آلا، طعمی دلپذیر با ظاهری زیبا
برای دورچین این غذا میتوانید از برگهای کاهو و پوره سیب زمینی استفاده کنید. همچنین این غذا را با پلوی ساده و سبزی پلو نیز می توان سرو کرد.
مواد لازم:
- فیله ماهی قزل آلا یا سالمون : 500 گرم
- آب پرتقال : 250 میلی لیتر
- سبزیجات معطر : به مقدار لازم
- نمک دریایی : به مقدار لازم
- پرتقال : 3 عدد
طرز تهیه:
۱. فیله قزل آلا را از قسمت طول به شکل ورقه های نازکی برش دهید.
۲. آب پرتقال را با سبزیجات معطر مخلوط کرده و نمک اضافه کنید و سپس ماهی های اسلایس شده را داخل آن بریزید.
۳. روی ظرف را پوشانده و در دمای اتاق قرار دهید.
۴. در زمان مارینه شدن ( مزه دار شدن ) ماهی شما نیز پرتقال ها را پوست گرفته و فیله کنید و به صورت برش های نازک و ورقه ای خرد کنید.
۵. برش های ماهی را یکی یکی، از داخل سس بیرون آورده و روی سطح صافی باز کنید. برشهای فیله پرتقال را نیز روی ماهی بچینید و از یک طرف شروع به رول کردن کنید.
۶. رول ها را داخل ظرف پایرکسی که از قبل از چرب کرده اید بچینید.
۷. وقتی تمام قطعه های ماهی را رول کرده و در ظرف چیدید، به آرامی مقداری نمک دریایی روی رولها بپاشید.
۸. فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف حاوی رول های ماهی را داخل فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید.
۹. سپس فر را خاموش کرده و چند دقیقه بعد رول ها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.
۱۰. برای دورچین این غذا میتوانید از برگهای کاهو و پوره سیب زمینی استفاده کنید.
۱۱. همچنین این غذا را با پلوی ساده و سبزی پلو نیز می توان سرو کرد.
ارسال نظر