۸۴۲۱۹۰
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

«آلیتای فرشته» ۳۸۳ میلیون دلاری شد

وقتی فیلم کمیک بوکی «الیتا: فرشته مبارزه» ۴ هفته پیش در سطح جهان اکران شد، همگان می دانستند به رسم و سیاق سایر کارهای این ژانر غیررسمی به فروش قابل توجهی می رسد و با این وجود ارقام حاصله توسط این فیلم به سبب شهرت اندک کاراکتر اصلی و موضوع محدود داستان و پخش غیرگسترده کمیک بوک های آن طی سال های اخیر، به حد و حدودی بیشتر از توقعات قبلی رسیده است.

بانی فیلم: وقتی فیلم کمیک بوکی «الیتا: فرشته مبارزه» ۴ هفته پیش در سطح جهان اکران شد، همگان می دانستند به رسم و سیاق سایر کارهای این ژانر غیررسمی به فروش قابل توجهی می رسد و با این وجود ارقام حاصله توسط این فیلم به سبب شهرت اندک کاراکتر اصلی و موضوع محدود داستان و پخش غیرگسترده کمیک بوک های آن طی سال های اخیر، به حد و حدودی بیشتر از توقعات قبلی رسیده است.

«آلیتای فرشته» ۳۸۳ میلیون دلاری شد

الیتا این هفته در بازارهای آمریکای شمالی متحمل یک تنزل در فروش ۵۶ درصدی شد و با این وجود به ۲/۳ میلیون دلار تازه دست یافت و با کسب رتبه پنجم در جدول سودسازان مجموع درآمدش را در این منطقه از جهان به ۳/۷۸ میلیون دلار رساند که فراتر از باورهای قبلی فاکس، شرکت تولید کننده این فیلم بوده است. این فیلم طی این هفته در ۷۴ کشور و بازار و منطقه متعلق به اروپا، آمریکای جنوبی، آسیای شرقی، شمال آفریقا و اقیانوسیه هم به نمایش درآمد و از این طریق به ۶/۱۱ میلیون دلار تازه دسترسی پیدا کرد و مجموع پولسازی اش در این قاره ها و مناطق را به قدری بیش از ۳۰۰ میلیون دلار رساند و با احتساب آمار آمریکای شمالی اش ۳۸۳ میلیون دلاری شد.

ایامی طلایی

از آنجا که کمیک بوک ها در سال های اخیر بازاری بس پر سود در سطح جهان داشته اند «الیتا» که البته بیشتر از کمیک استریپ های مدرن تر و کم ریشه تر نشأت گرفته، کاری کارستان و نادیده انجام نداده اما چون از شهرت غول های این رده مثلاً بت من و سوپرمن بی بهره است، آمارش قابل توجه و نشانه صریح دیگری از ایام طلایی فیلمسازی در این رده ها است. عصری که حتی مهجورترین کمیک بوک های چند دهه اخیر مثل «مرد مورچه ای» نیز بازار بسیار پررونقی داشته اند و کارشان با یکی- دو فیلم به پایان نرسیده و آثار دنباله ای شان گاه ارقام شش و هفت را نیز رد کرده است.

تضمین موفقیت

امسال نیز در برنامه ریزی استودیوهای بزرگ و کوچک هالیوود و بویژه کمیک بوک سازهای حرفه ای نظیر مارول و والت دیسنی و فاکس تعداد زیادی از این فیلم ها در دستور کار و نوبت پخش قرار دارد که نقاط اوج و زمان های عرضه شان عمدتاً از اواسط بهار تا پایان تابستان ۲۰۱۹ خواهد بود و به نظر می رسد فروش نجومی برخی از آنها مثل ورسیون جدید «اتحادیه عدالت» از حالا تضمین شده باشد.

بت من مکعب مستطیلی نیز می درخشد

قسمت دوم «لگو»، کارتونی که بخش اول آن در سال ۲۰۱۶ با موجودات مکعب مستطیلی اش فروش زیادی داشت، این هفته نیز اوقات خوشی را سپری کرد و در پنجمین هفته نمایش اش در سطح دنیا به ۱۰۰ میلیون دلار پولسازی در آمریکا و کانادا نزدیکتر شد و با احتساب سایر کشورها و قاره ها اینک به ۱۶۵ میلیون دلار دست یافته است که هر چند کافی و درخشان نیست اما والت دیسنی را هم که کمپانی سازنده آن است چنان دلسرد نکرده که ساخت قسمت های بعدی از این مجموعه را برای همیشه منتفی سازد.

بارزترین چهره در میان کاراکترهای کارتونی حاضر در «لگو»، شخصیت بت من است و بی تردید این امر و استقبال ناظران از این کاراکتر حتی در قالب های کارتونی غیرمعمول آن خبر از محو نشدن محبوبیت وسیع وی می دهد، محبوبیتی که تا به حال ۸ فیلم بلند مستقل یا بازیگران زنده را برای مرد خفاشی میسر و مقدور ساخته است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    اصلا فیلمی که روزا سالازار توش باشه مگه ممکنه بد شه ؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج