پزشکان بد خط تذکر میگیرند
رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: پزشکان بد خط و پزشکانی که خط ناخوانا در نسخ پزشکی خود دارند، به منظور جلوگیری از بروز مشکل برای بیماران، از این سازمان تذکر می گیرند.
خبرگزاری ایرنا: رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: پزشکان بد خط و پزشکانی که خط ناخوانا در نسخ پزشکی خود دارند، به منظور جلوگیری از بروز مشکل برای بیماران، از این سازمان تذکر می گیرند.
چندی پیش علی فاطمی نایب رئیس انجمن داروسازان ایران اعلام کرده بود که سالانه حدود ۴۵ هزار نفر از هموطنان، قربانی دست خط بد پزشکان شده، داروی اشتباهی به آنها داده می شود و از این تعداد سه هزار نفر به دلیل خطاها و عوارض دارویی جان خود را از دست می دهند.
ایرج فاضل رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سوال که چرا باید این تعداد خطا ناشی از خط بد پزشکان به وجود آید، اظهار داشت: اینکه خط تعدادی از پزشکان ناخوانا و بد است، کاملا مساله ای درست و واقعی است ولی شاید آموزش خط از اول دچار اشکال است که این مساله برای پزشکان هم به وجود می آید.
وی تصریح کرد: خط بد پزشکان تا حدودی موضوعی ریشه ای است؛ فردی بعد از اینکه پزشک شد، نمی تواند آموزش خط را فراگیرد بلکه باید قبل از ورود به حرفه پزشکی آموزش های لازم به افراد در زمینه خط خوب داده شود.
فاضل در پاسخ به این سوال که شاید پزشکان بدخط نباشند اما به دلیل مشغله زیاد توجهی به درست نوشتن نسخ و خوش خطی ندارند، اینگونه توضیح داد که باید این مساله را از آموزش و پرورش پیگیری کرد تا بتوانند روی خط خوب افراد هم تاکید داشته باشند؛ اما در عین حال سازمان نظام پزشکی به پزشکانی که خط ناخوانا و بد دارند، تذکرات لازم را خواهد داد.
وی این موضوع را یک مساله اخلاقی و مهم دانست و اظهار داشت: رسیدگی به این مساله در دستورکار سازمان نظام پزشکی قرار دارد.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ادامه داد: همچنین در نشست ها و برنامه های مختلف با حضور پزشکان، توضیحات کامل درباره عمده مشکلات و اینگونه مسائل نیز داده می شود که امیدواریم این مساله برای جلوگیری از خسارت جانی به افراد جامعه در آینده ای نه چندان دور حل شود.
علی فتاحی معاون انتظامی سازمان نظامی پزشکی هفته گذشته در یک نشست اظهار داشت: در سال ۱۳۹۶ هر ایرانی به طور متوسط ۱۰،۶ بار مراجعه سرپایی یا بستری داشته و ۹۰۰ میلیون بار کار درمانی در این سال انجام شده است؛ از این تعداد ۹ میلیون بستری و ۸۹۰ میلیون مراجعه سرپایی بوده است که از تعداد مراجعان سرپایی، هزار و ۶۰۰ مورد شکایت در کل کشور در دادسرای انتظامی به ثبت رسید و ۶۷۰ مورد منجر به محکومیت شد.
وی ادامه داد: از ۹ میلیون بستری در سال ۱۳۹۶ نیز سه هزار و ۹۰۰ مورد شکایت به ثبت رسید که هزار و ۶۷۰ مورد منجر به شکایت شد؛ در مجموع سال گذشته پنج هزار و ۶۰۰ مورد شکایت در دادسرا صورت گرفت که ۴۲ درصد منجر به صدور کیفرخواست و ۵۸ درصد منجر به برائت کادر درمانی شد. بیشترین شکایات در بخش سرپایی در حوزه دندانپزشکی و در بخش بستری در میان پزشکان متخصص زنان و زایمان و ارتوپدی است.
نظر کاربران
خیلی هم بد خط نیستند خط بد مصلحتی است برای داروخانه های خاص
وقتی من پزشک باید از یه صبح تا ظهر حدود صدتا مریض توی درمونگاه روستایی ببینم واقعا امکان نوشتن نسخه خوش خط وجود نداره
پاسخ ها
وقتی تو این ساعت از روز تو اینترنت هستی و داری مجله میخونی مشخصه چقدر سرتون شلوغه !!!
هم حرف اول کلمه را می نویسند .
بعد داروخانه می گوید دردت چه بود . بعد میگوید آهان دواش این است.
حاضر نیستند ده دقیقه وقت بگذارند .
بعد می گویند چرا مملکت اینهمه دزدی هست .
خوب معلم هم درس نمی دهد میگه خانواده باید کمک کنند .
میوه فروش هم میگه از یک کنار و درهم آشغال بار میکنه .
اگر من ته سیگار انداختم اون پوست پوفک انداخت و بعدی آب دهان انداخت نتیجه هم توی یک فاضلاب در کنار هم زندگی می کنیم . بعد کشور های مترقی میگویند شما اینهمه دزد چگونه بطور مسالمت آمیز کنار هم زندگی میکنید .
نمی دانند در این مملکت پدر به فرزند با برادر به خواهر رحم ندارند.. رفتند پشت خوابگاه پرتغالی ها صدا کردند .
خوب دنیا می کند ایرانی ها وحشی و نامرد هستند حالا خوب شد خودتان را معرفی کردید . اگر بپرسید میگند زرنگی کردیم .
آخه ... دزدی کلاه برداری زرنگی هست .
شیوه ای که در کلینیک های تأمین اجتماعی نسخه مینویسند را اعمال کنید
نسخه به را پرینت میگیرند و روی دارو هم برچسب پرینت شده میزنند
چه معنی میده در سال 2018 هنوز نسخه ها را با دست می نویسند.
بسه عقب ماندگی
بد خطی دکترها رو میشه حل کرد فکری بحال داروهایی بکنین که تو تحریمه و مربوط به بیماریهای خاصه
که روزانه حداقل چند صد نفر در به در دنبالشونن