۳۷۲۰۹۳
۳ نظر
۵۰۱۵
۳ نظر
۵۰۱۵
پ

برخورد با برگزاری جشن‌های مختلط در تالارها

فرمانده ناجا در واکنش به برگزاری برخی مجالس مختلط و خارج از شئون در برخی رستوران‌ها و تالارهای شمال شهر، گفت: پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود با هرگونه اقدام خلاف قانون و مزاحمت برای مردم، برخورد لازم و قانونی را انجام خواهد داد.

خبرگزاری تسنیم: سردار حسین اشتری؛ فرمانده ناجا در حاشیه مراسم تقدیر و تجلیل از آزادگان شاخص ناجا در جمع‌ خبرنگاران درباره ماجرای انهدام یک گروه تروریستی تکفیری در کرمانشاه اظهار داشت: خوشبختانه به دنبال اقدامات خوب پلیس و همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، موفق شدیم یک گروه تروریستی تکفیری در کرمانشاه را شناسایی و در عملیات گسترده‌ای منهدم کنیم که در جریان این اقدام، تعدادی از اعضای این گروه دستگیر و تعدادی نیز به هلاکت رسیدند.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص تمهیدات پلیس برای حضور زائران ایرانی در اربعین حسینی، گفت: نیروی انتظامی آمادگی خود را برای پذیرایی از زائران اربعین از سه نقطه مرزی شلمچه، مهران و چزابه اعلام کرده و زائران می‌توانند با در دست داشتن گذرنامه معتبر از مرزهای تعیین شده وارد خاک عراق شوند.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص برگزاری میهمانی‌های مختلط و برخورد پلیس با برگزاری مجالس در رستوران‌ها و تالارهای شمال شهر اظهار کرد: طبق مصوبات قانونی، برگزاری هرگونه مراسم در سالن‌ها، تالارها و رستوران‌ها نیازمند اخذ مجوز لازم از پلیس اماکن ناجا است و طبعاً باید موازین قانونی و شرعی در این مراسم رعایت شود و در غیر اینصورت پلیس بر اساس وظیفه ذاتی و قانونی خود با هرگونه اقدام خلاف قانون و مزاحمت برای مردم، برخورد لازم و قانونی را انجام خواهد داد.

اشتری از خانواده‌ها خواست تا پیش از حضور فرزندانشان در میهمانی‌ها، حتماً در خصوص محل برگزاری جشن و شرکت‌کنندگان در این مجالس، اطلاعات کافی و لازم را کسب کنند.
با هوش مصنوعی توی هر شغلی که هستی بیشتر پول دربیار!
با هوش مصنوعی توی هر شغلی که هستی بیشتر پول دربیار!
همین الان ثبت نام کن و ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو یاد بگیر و درآمدت رو چندبرابر کن!
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    اخه فامیل رو که در یک شب خاطره ساز از هم جدا نمیکنند که وقتی خودشون رعایت میکنند

  • مهدي

    كاش با اختلاس گرا هم برخورد ميشد ............... ....متاسفم

  • سانسور نکن لطفن

    خدایی مراسم عروسی بنده رو تو یک تالار تو گرگان زهر مار کردن ساعت 11 میخاستیم کائو بدن حتی بابام و داداشامو نزاشتن پیشمون بیان بعدشم ... درگیر شدیم و مراسم نابود شد** یعنی تو ایران عروسی هم نمیشه گرفت***

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج