۲۲۶۴۵۰
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

منبع عربی مدعی شد

نماینده «السیسی» در تهران

یک سایت عربی به نقل از منابع مطلع در قاهره مدعی شده است که «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر نماینده‌ای را به همراه یک نامه به تهران فرستاده است تا بابی برای از سر گیری روابط باشد.

خبرگزاری فارس: پایگاه خبری «اسرار عربیه» مدعی شد، بنا به گفته منابع مطلع در قاهره، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر پس از توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ نماینده‌ای را به همراه یک نامه به تهران فرستاده است.

بنا به این گزارش، در این نامه آمده است: قاهره امید دارد تا از طریق بالا بردن سطح روابط دیپلماتیک یا از راه همکاری‌های اقتصادی (مخصوصا نفت و گردشگری) روابط متمایزی را با تهران داشته باشد.

این منبع مطلع عقیده دارد که نامه السیسی به تهران چیزی جز هشدار به عربستان نیست که اخیرا میزان حمایتش از السیسی را کاهش داده است.

وی ادامه می‌دهد: اختلاف بین السیسی و عربستان در موضوعات مربوط به سوریه، یمن و عراق نیز نتوانسته خود را مخفی نگه دارد؛ علاوه بر این السیسی به حکام سعودی بابت نزدیکی بین عربستان و اخوانی‌ها معترض شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج