درخواست پخش اعترافات رضاییان از تلویزیون
نایبرئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خواستار پخش اعترافات جیسون رضاییان از رسانه ملی شد و پخش این اعترافات را آشکارکننده بسیاری از مسائل مهم عنوان کرد.
حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز (سهشنبه) پارلمان در جمع خبرنگاران با ابراز تعجب از موضعگیری یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا در خصوص جیسون رضاییان اظهار داشت: این مقام آمریکایی ادعا کرده بود که رضاییان ۲۰۰ روز در ایران بدون دادگاه در زندان بوده، اما اگر مقامات آمریکایی اعترافات وی پیرامون اقدامات کشورشان و فعالیتهای جاسوسی که برای ضربه زدن به ملت ایران داشته را استماع کنند، علت حضور وی در ایران را خواهند فهمید.
وی از صدا و سیما خواست تا اعترافات جیسون رضاییان را پخش کند و در همین زمینه افزود: با پخش اعترافات جیسون رضاییان بسیاری از مسائل مشخص خواهد شد، زیرا وی در اعترافات خود گفته چه اقداماتی در ایران انجام داده است.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: سوال مهم این است که چه کسی حامی جیسون رضاییان بوده که وی توانسته در قالب خبرنگار واشنگتن پست از نقاط حساس کشورمان بازدید کند، هر چند رضاییان بعد از بازدیدهای خود گزارشهای نیمه مثبتی را در واشنگتن پست به چاپ رساند، اما هدف اصلی از این بازدیدها گزارشهای به چاپ رسیده نبوده است.
رسایی با بیان اینکه هدف اصلی رضاییان از حضور در ایران طراحی و برنامهریزی برای فشار بیشتر به صنایع کشورمان در حوزههای مختلف بوده است، تصریح کرد: من بیش از این نمیتوانم به جزئیات موجود اشاره کنم، اما در نهایت ما منتظریم تا اعترافات جیسون رضاییان که دارای نکات مهمی است، از صدا و سیما پخش شود.
وی در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شکایتی پیرامون موضوعی که آقای رحیمی طبق آن مدعی شده به ۱۷۰ نماینده پول داده، به کمیسیون اصل ۹۰ رسیده است، گفت: تا این لحظه من اطلاعی از اینکه چنین شکواییهای به کمیسیون رسیده ندارم، البته وظیفه کمیسیون اصل ۹۰ رسیدگی به طرز کار دستگاههاست و این موضوع مسئلهای نیست که این کمیسیون بخواهد به آن رسیدگی کند و در واقع قوه قضائیه مرجع رسیدگی به این موضوع است.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه درخواست ما از دستگاه قضا این است که با حساسیت و توجه به موضوع یاد شده رسیدگی کند، بیان داشت: کمک مالی گرفتن در ایام انتخابات چه انتخابات ریاست جمهوری، چه شوراها و چه مجلس امر رایج و متداولی است، اما به هر صورت این اقدام اگر از منبع ناسالم و یا در قبال تعهداتی صورت گرفته عمل مجرمانهای محسوب میشود که باید با آن برخورد شود.
رسایی اضافه کرد: اگر کمکها از منابع ناسالم جذب شده باشد یا در قبال آن توقعی در میان باشد، تشخیص موضوع با قاضی است و قوه قضائیه باید به آن رسیدگی کند، درباره بحث آقای رحیمی نیز باید دستگاه قضا مرجع رسیدگیکننده به موضوع باشد.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در همین زمینه تصریح کرد: کسانی که در انتخابات مجلس از هر جناح سیاسی که در انتخابات فعلی و چه در انتخابات گذشته و آینده پولی دریافت کنند باید مورد رسیدگی قرار گیرد، البته این موضوع در انتخابات ریاست جمهوری گذشته و آینده نیز صادق است که در صورت شائبه باید مورد رسیدگی قرار گیرند.
رسایی همچنین خاطرنشان کرد: در برخی مواقع بعضی افراد واسطه جذب پولها میشوند یعنی مبالغ میلیاردی میگیرند، اما همه مبلغ را به حساب ستاد انتخاباتی نمیریزند و بخشی از آن را خرج مباحث متفرقه خود میکنند؛ البته بنده به این نکته اشاره کنم که هیچ گاه مبلغی را به این شکل قبول نمیکنم زیرا آن را در شأن نماینده نمیدانم.
ارسال نظر