۱۴۹۰۹۸۰
۴۷۷
۴۷۷
پ

رشت زیر آب رفت!

​شهردار رشت با بیان اینکه بارش شدید باران موجب طغیان رودخانه و زیر آب رفتن تعدادی خانه شد، گفت: لوله‌گذاری جمع آوری آب‌های سطحی در مناطقی که دچار آبگرفتگی شدند انجام شده بود ولی میزان بارش‌ها بیشتر از حجم لوله‌ها بود که موجب آبگرفتگی شد.

تسنیم: شهردار رشت با بیان اینکه بارش شدید باران موجب طغیان رودخانه و زیر آب رفتن تعدادی خانه شد، گفت: لوله‌گذاری جمع آوری آب‌های سطحی در مناطقی که دچار آبگرفتگی شدند انجام شده بود ولی میزان بارش‌ها بیشتر از حجم لوله‌ها بود که موجب آبگرفتگی شد.

1403111921055299632096134

1403111921064124632096154

به دلیل بارش شدید باران که از روز پنجشنبه آغاز شد برخی معابر در شهرستان های گیلان دچار آبگرفتگی شدند ولی بالاآمدن آب رودخانه ها باعث شد تا برخی مناطق سطح شهر رشت دچار آبگرفتگی شوند.

طبق اعلام محمدعلی ویشکاهی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان، حدود 100 خانه در مناطق پیربازار و سیاه اسطلخ و دیانتی شهر رشت  دچار آبگرفتگی شدند که با اقدامات صورت گرفته توسط نیروهای شهرداری، آتش نشانی و هلال احمر، خانوارها از منازل خود تخلیه و به 2 مسجد برای اسکان منتقل شدند.

رحیم شوقی شهردار رشت در حاشیه بازدید از مناطق رشت که دچار آبگرفتگی شده بودند با اشاره به وضعیت آب‌گرفتگی در سطح شهر اظهار کرد: «از ابتدای صبح همکاران بنده در سطح شهر حضور دارند و متأسفانه آب جاری شده فراتر از ظرفیت رودخانه‌ها و کانال‌ها بود.

وی با بیان اینکه ظرفیت رودخانه‌ها قبل از ورود به رشت تکمیل بود و افزایش بارش باران باعث شده که منازل مسکونی نزدیک به رودخانه‌ها زیر آب بروند، گفت: مشکل اصلی ما در سیاه‌ اسطلخ است که آب رودخانه بالا زده و تعدادی از خانه‌های همشهریان ما زیر آب رفته است، همچنین، مناطقی مانند بلوار گیلان، خیابان‌های 20 متری و ورودی مسکن مهر باهنر نیز درگیر آب‌گرفتگی هستند.

شهردار رشت با بیان اینکه همکاران ما، به ویژه نیروهای آتش‌نشانی و خدمات شهری، از ابتدای صبح در حال تخلیه آب در معابر مختلف شهر رشت هستند، افزود: حجم بارش در 24 ساعت گذشته  130 میلی‌متر بود که این امر خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه کرده و با توجه به اینکه رشت شهری بارانی است، هر بار که باران می‌بارد، این مشکلات نیز به وجود می‌آید.»

شوقی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای لوله‌گذاری جهت هدایت آب‌های سطحی بیان کرد: در مناطقی که امروز دچار آبگرفتگی شدند و برخی منازل زیر آب رفتند لوله‌گذاری انجام شده بود ولی میزان بارش باران به حدی زیاد بود که موجب بالاآمدن آب سطح رودخانه‌ها شد که در نتیجه برخی منازل نزدیک به رودخانه زیر آب رفتند.

شوقی با اشاره به ضرورت حل ریشه‌ای این مسائل بیان کرد: «باید برای حل ریشه‌ای این مشکل اقدام کنیم تا در بارندگی‌های شدید آینده با این آب‌گرفتگی‌ها مواجه نشویم که در این خصوص در برخی مناطق، لوله گذاری برای جمع‌آوری آب‌های سطحی انجام شده و خطوط فاضلاب اصلاح شده است، اما حجم بارش امروز به قدری زیاد بود که خروجی لوله‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی زیر آب رفت.»

وی با بیان اینکه اگر بارندگی مجدد تکرار شود، ممکن است با مشکلات آب‌گرفتگی مواجه شویم، گفت: برای برخی نقاط شهر برنامه‌ریزی لازم را انجام می‌دهیم تا در سال‌های آینده شاهد این مشکلات نباشیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج