۱۵۰۸۲۵۱
۱ نظر
۵۳۷۵
۱ نظر
۵۳۷۵
پ

کامنت مدیر برنامه بیفوما، تیم آینده‌اش را لو داد!

مدیربرنامه‌های ستاره استقلال خوزستان ادعای جالبی در خصوص آینده موکلش مطرح کرد.

خبر ورزشی: تیوی‌ بیفوما یکی از ستاره‌های این فصل لیگ برتر بوده که صحبت‌های زیادی در خصوص آینده او به گوش می‌رسد.

965874

در شرایطی که طبق اعلام مدیرعامل استقلال خوزستان این وینگر ۳۲ ساله یک فصل دیگر هم با این تیم قرارداد دارد و بابت رضایتنامه‌اش باید پول پرداخت شود، از همین حالا شنیده می‌شود این بازیکن در رادار پرسپولیس قرار گرفته و مدیران باشگاه سخت در تلاش هستند تا بیفوما اولین خرید تابستانی قرمزها باشد.

البته که این بازیکن در نیم فصل هم مورد توجه استقلال و پرسپولیس قرار داشت اما چیزی که به شایعات سرخپوش شدن او دامن می‌زند، کامنت بی موقع و یا شاید هوشمندانه مدیربرنامه‌های او باشد. الکس گارینی که وکیل خارجی بیفوما محسوب می‌شود، شب گذشته زیر پست قطع همکاری باشگاه استقلال با میودراگ بوژوویچ، کامنت گذاشت:« بیفوما به پرسپولیس» و خود ستاره کنگویی را هم منشن کرد. کمتر کسی به این کامنت توجه کرد چرا که استقلالی‌ها درگیر تصمیم شبانه مدیرانشان بودند اما خب انگار بیفوما با پرسپولیس به توافق رسیده یا شاید این بازارگرمی مدیربرنامه‌های وی باشد!

386073

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مهربان

    دلال ها گند زدن به فوتبال ایران

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج