۱۵۰۸۴۳۳
۲۳۳
۲۳۳
پ

آسوشیتدپرس:

یمن هفت پهپاد آمریکا را سرنگون کرد

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی اعلام کرد که نیروهای انصارالله یمن در هفته‌های اخیر هفت پهپاد ریپر ارتش آمریکا به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار را سرنگون کرده‌اند.

ایرنا: خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های وزارت دفاع ایالات متحده که خواستند نام آنها فاش نشود، در گزارشی اعلام کرد که نیروهای انصارالله یمن در هفته‌های اخیر هفت پهپاد ریپر ارتش آمریکا به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار را سرنگون کرده‌اند.

171818595

به گفته این مقام‌های وزارت دفاع آمریکا، سرنگونی پهپادهای ریپر در حال تبدیل شدن به چشمگیرترین هزینه برای پنتاگون در عملیات نظامی علیه نیروهای انصارالله یمن است.

بنا بر این گزارش، پهپادهای پیشرفته ریپر که توسط جنرال اتومیکس ساخته شده‌اند، هر کدام حدود ۳۰ میلیون دلار هزینه دارند و عموماً در ارتفاع بیش از ۱۲ هزار متر پرواز می‌کنند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، سه فروند از این پهپادها در هفته گذشته سرنگون شده‌اند که نشان‌دهنده بهبود قابلیت‌های نیروهای انصارالله یمن در هدف قراردادن پهپادهای پیشرفته آمریکایی بر فراز این کشور است.

گزارش آسوشیتدپرس می‌افزاید: پهپادهای سرنگون شده در حال انجام ماموریت‌های تهاجمی یا شناسایی بر فراز آب و خشکی هدف قرار گرفته‌اند.

بنا بر این گزارش، به گفته یکی از مقام‌های وزارت دفاع آمریکا اگرچه آتش نیروهای انصارالله یمن احتمالاً علت از دست رفتن این پهپادها بوده، اما علت این حوادث هنوز در دست بررسی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج