۱۴۱۱۹۷۵
۸۷۸
۸۷۸
پ

پروژه جنجالی عربستانی‌‌ها به مانع برخورد کرد!

پروژه ۱.۵ تریلیون دلاری صحرای نئوم که ادعا می‌شد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱.۵ میلیون نفر را در خود جای می‌دهد به مانع برخورد کرده است.

خبرآنلاین: پروژه ۱.۵ تریلیون دلاری صحرای نئوم که ادعا می‌شد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱.۵ میلیون نفر را در خود جای می‌دهد به مانع برخورد کرده است.

ادعای بن سلمان دروغ بود؟

عربستان سعودی زیاده‌خواهی خود برای توسعه صحرای نئوم، بزرگترین پروژه محمد بن سلمان را کاهش داده است. تا سال ۲۰۳۰، این کشور امیدوار بود که ۱.۵ میلیون نفر در شهری گسترده و آینده نگر به نام The Line زندگی کنند. اکنون گفته می‌شود که این پروژه در بهترین حالت تا آن زمان کمتر از ۳۰۰۰۰۰ ساکن را در خود جای خواهد داد.

کارشناسان مدت‌هاست که گفته‌اند The Line به صورت مرحله‌ای ساخته می‌شود و انتظار دارند که در نهایت بخشی از بیابان را به طول ۱۷۰ کیلومتر در امتداد ساحل پوشش دهد. آن‌ها بر این باورند که تا سال ۲۰۳۰ تنها ۲.۴ کیلومتر از این پروژه تکمیل خواهد شد.

همچنین بر اساس سندی که بلومبرگ دیده است، حداقل یک پیمانکار شروع به اخراج بخشی از کارگرانی که در سایت خود استخدام می‌کند، کرده است و نمایندگان نئوم و صندوق سرمایه‌گذاری عمومی پادشاهی، نهاد اصلی که مالک و تامین کننده این پروژه است، از اظهار نظر در این مورد خودداری کردند.

ادعای بن سلمان دروغ بود؟

گفته شده است که عقب نشینی The Line در حالی صورت می‌گیرد که صندوق ثروت مستقل پادشاهی هنوز بودجه نئوم را برای سال ۲۰۲۴ تصویب نکرده است. این نشان می‌دهد که واقعیت‌های مالی تریلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری شروع به ایجاد نگرانی در بالاترین سطوح دولت عربستان می‌کند، زیرا تلاش می‌کند برنامه بلندپروازانه چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود را محقق کند. پیش از این نیز مقامات گفته بودند که برخی از پروژه‌های مشخص شده در آن برنامه تا سال ۲۰۳۰ به تعویق خواهد افتاد.

جاه‌طلبی‌های محمد بن سلمان برای The Line توجه برنامه ریزان شهری و معماران از سراسر جهان را به خود جلب کرده است. رندرها نشان می‌دهند که او شهری را تصور کرده است که از فاصله بین نیویورک و فیلادلفیا بیشتر است و همگی در ساختارهای آینه‌ شکلی قرار گرفته‌اند که از ساختمان امپایر استیت بلندتر هستند.

موفقیت اصلی نئوم تا کنون، توسعه یک پروژه بیش از ۸ میلیارد دلاری برای ساخت مزارع خورشیدی و بادی بوده است که برای ایجاد هیدروژن به اصطلاح سبز استفاده می‌شود. بن سلمان امیدوار است که بتواند به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان چنین سوختی در جهان تبدیل شود زیرا به دنبال کاهش اتکای خود به فروش نفت است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج