املت قارچ را بهروش سرآشپزهای بینالمللی یاد بگیرید
املت قارچ یکی از غذاهای لذیذ و بینالمللی است که بهخصوص در وعده صبحانه طرفداران زیادی دارد.
چی لازم داریم؟
برای پخت یک املت قارچ خوشمزه برای دو نفر به 3 عدد تخممرغ، 4 عدد قارچ متوسط، 3 ساقه پیازچه، یک عدد فلفل سبز، روغن، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی نیاز داریم.
اما دستور پخت املت قارچ
برای تهیه املت قارچ حرفهای، نخست پیازچهها را بشویید و کنار بگذارید. قارچها را به سرعت بشویید و پوست آنها را جدا کنید و روی تخته آشپزخانه به شکل ورقهای ریز کنید.
حالا ماهیتابه را روی شعله کم قرار دهید و روغن را اضافه کنید و بگذارید داغ شود، سپس قارچهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید و کمی نمک روی قارچها بپاشید و مدام تفت دهید تا کاملا پخته شود.
در صورتی که میخواهید قارچها آبدار باقی بمانند، آنها را در تابهای داغ بریزید و تفت دهید، اما چنانچه میخواهید آب شان کاملا گرفته شود، آنها را در تابهای سرد بریزید و روی شعله بگذارید تا آبشان کاملا تخلیه شود.
تخم مرغها را در کاسهای بریزید و با همزن کاملاً هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. بعد از آن پیازچهها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.
پیازچهها را با چاقو کاملاً ریز کنید و داخل تخممرغها بریزید و دوباره با همزندستی کاملا ترکیب کنید و به قارچها اضافه کنید و کمی تفت دهید و بگذارید املت شکل خودش را بگیرد و منسجم شود.
شعله را زیاد کنید و فلفل سبز تند را مانند زمانی که میخواهید بادمجان را کبابی کنید، روی شعله قرار دهید و بگذارید کمی کبابی شود و سپس روی تخته آشپزخانه بگذارید.
سپس آن را کاملا نازک خرد کنید و داخل املت بریزید. سعی کنید این کار را تا جای ممکن سریع انجام دهید، چرا که با اینکار طعم فلفلی و دودی مطبوعی به املت میدهید.
پس از این که املت کاملاً پخت، نیمی از املت قارچ را با کفگیر بردارید و روی نصف دیگر آن تا کنید و در بشقاب قرار دهید و با سس کچاپ میل کنید. نوش جانتان!
ارسال نظر