۱۵۰۸۴۶۴
۲۲۰
۲۲۰
پ

عاملان درگیری بیمارستان امام ایلام دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از باداشت چهار نفر از عاملان اصلی نزاع و درگیری در بیمارستان امام خمینی (ره) خبر داد.

 رکنا : فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از باداشت چهار نفر از عاملان اصلی نزاع و درگیری در بیمارستان امام خمینی (ره) خبر داد.

photo_2025-04-25_18-20-37

 سرهنگ  قدرت حیدری‌زاد در این باره اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری در  ورودی بیمارستان امام خمینی (ره) شهر ایلام بلافاصله مأموران انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران انتظامی  طی هماهنگی با مرجع قضایی هویت چهار نفر از عاملان اصلی درگیری را شناسایی کردند و در عملیاتی ضربتی آنان را در مخفیگاه‌شان بازداشت کردند.

سرهنگ حیدری‌زاد اضافه کرد: متهمان در تحقیقات اولیه پلیس ضمن اعلام ندامت، علت و انگیزه درگیر را اختلافات شخصی اعلام کردند.

 به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، فرمانده  انتظامی شهرستان ایلام در خاتمه با اشاره به اینکه هر چهار متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، اظهار: پلیس در راستای احقاق حق مردم و به ویژه برخورد و مقابله قاطع با جرایم خشن از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج