۱۱۶۳۲۶۳
۵۰۲۲
۵۰۲۲
پ

علم‌الهدی: ۴۲سال با قدرت فریاد زدیم مرگ بر آمریکا

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در اظهاراتی از فضای مجازی انتقاد کرد.

تسنیم: نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در اظهاراتی از فضای مجازی انتقاد کرد.

ث

علم‌الهدی:

* فضای مجازی از ابزارهای گناه و تضییع حقوق دیگران شده؛ اینکه عیوب دیگران را در این فضا مطرح کنید بالاترین ظلم است.

* این گناهی نیست که با استغفار هم برطرف شود و از مظالمی است که قابل جبران نیست. عده‌ای به ما می‌گویند در فلان فضای مجازی فلان کار را کردیم، شما ما را حلال کنید.

* اشتباه است آبروی مسلمانی را ببرید و توهین کنید و بخاطر یک موضع سیاسی علیه ضدانقلاب، او را سرکوب کنید و ژست سیاسی آکادمیک بگیرید و این چرندیات دشمن را توسعه دهید؛ این ظلم است و با «ببخشید» و «حلال کنید»؛ تمام نمی‌شود. حق الناس باید جبران شود.

* نتیجه کاپیتولاسیون و یکی از آثارش این بود که چند ماه بعد در تهران، در خیابان پاسداران امروز که آن روز خیابان سلطنت آباد بود؛ از جنوب خیابان به سمت شمال خیابان، یک اتومبیل حامل 5 جوان ایرانی در حال عبور بود و یک زن مست آمریکایی این 5 جوان را با خودرو زیر گرفت؛ روزنامه کیهان آن روز که دست عوامل نظام ستمشاهی بود به عنوان خبر نوشت یک زن مست آمریکایی 5 جوان ایرانی را کشت و این زن مست آمریکایی به دادگاه شکایت کرد و دادگاه روزنامه را محکوم کرد! شما جوانان در مورد وضعیت ما در قبل انقلاب چه می‌دانید؟ این مملکت 42 سال است با قدرت فریاد می‌زند مرگ بر آمریکا.

ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو میشناسی؟درآمدت رو چند برابر کن!!
فقط همین امروز میتونی رایگان یاد بگیری!! بهترین و پردرآمد ترین ابزار‌های هوش مصنوعی و بشناس و یاد بگیر چجوری باهاشون کسب درآمد کنی!
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج