استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی
برای طبخ این غذا باید توجه داشته باشید که زمان پخت استیک به ذائقه شما بستگی دارد، اگر استیک آبدار دوست داشته باشید، بهتر است گوشت را به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. در غیر این صورت، آن را برای زمان طولانی تر باید بپزید.
- ۲ عدد سیب زمینی متوسط
- ۴۵۰ گرم استیک
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- نصف پیمانه پنیر مونتری جک
- خامه ترش
- سالسا (اختیاری)
- ۲ عدد پیازچه خرد شده

طرز تهیه:
ارسال نظر