۴۵۲۲۸۵
۵۰۴۹
۵۰۴۹
پ

استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی

برای طبخ این غذا باید توجه داشته باشید که زمان پخت استیک به ذائقه شما بستگی دارد، اگر استیک آبدار دوست داشته باشید، بهتر است گوشت را به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. در غیر این صورت، آن را برای زمان طولانی تر باید بپزید.

وب سایت روزیاتو: برای طبخ این غذا باید توجه داشته باشید که زمان پخت استیک به ذائقه شما بستگی دارد، اگر استیک آبدار دوست داشته باشید، بهتر است گوشت را به مدت کمتر از ۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. در غیر این صورت، آن را برای زمان طولانی تر باید بپزید.
مواد لازم:

  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۴۵۰ گرم استیک
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر مونتری جک
  • خامه ترش
  • سالسا (اختیاری)
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
استیک و سیب زمینی؛ باکلاس و اعیانی

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- سیب زمینی را به خوبی شسته و سپس آنها را حلقه ای برش دهید. سپس درون یک کاسه ریخته و روی آنها روغن زیتون، نمک، فلفل و پاپریکا بریزید.
۳- سیب زمینی ها را درون سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و سطح آنها طلایی شود.
۴- روی استیک ها نمک و فلفل سیاه بپاشید. آنها را با حرارت زیاد درون تابه تفت دهید. سپس ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و پس از این زمان، گوشت ها را به شکل مکعب های کوچک برش دهید.
۵- درون تابه چدنی یا قالب، سیب زمینی ها را بچینید. استیک ها را روی آنها بریزید و در آخر هر دو پنیر را اضافه کنید. تابه را درون فر قرار دهید تا پنیرها کاملا آب شوند.
۶- این غذا را به صورت گرم با خامه ترش، سس سالسا و پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج