كاهون فیش، ترکیبی از آشپزی اسپانیا و فرانسه!
آشپزی لوییزیانا كه بخشی از آن با نام كاهون یا كاخون هم معروف است سبكی تركیبی از آشپزی اسپانیایی و فرانسوی به همراه آشپزی ناحیه كارائیب است و شهرت آن به دلیل غذاهای اغلب تند و تیزش، به سراسر جهان رسیده است.
مواد لازم:
- پودر سیر: یك قاشق غذاخوری
- پودر پیاز: یك قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
- فلفل سفید: 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
- آویشن: یك قاشق غذاخوری
- نمك: به میزان لازم (اختیاری)
- سیر: 4 حبه، ساطوری
- ماهی شیر: 4×200 گرم
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
۱- ادویهها را در یك كیسه فریزر ریخته و به خوبی با هم مخلوط كنید.
۲- تكههای ماهی را نمك فراوان بپاشید سلفون بكشید، سپس یك ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت ماهیها را شسته و خشك كنید.
۳- دو قاشق غذاخوری از ادویه كاهون را با روغن تركیب كرده و ماهیها را در آن بغلتانید، اگر ماهیها را حداقل یك ساعت در آن بخوابانید بهتر است.
۴- تكههای ماهی را روی توری مشبك و زغال كباب كرده یا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بریان كنید.
۵- سیر را در ۴ قاشق غذاخوری روغن، یك دقیقه تفت داده و روی ماهی بدهید.
نکات:
۱- به جای پودر پیاز آب یك پیاز رنده شده را با روغن مخلوط كنید.
۲- اگر ماهیها را در فر میپزید، با یك چاقوی كوچك در هر ماهی، یكی، دو شكاف كوچك ایجاد كنید.
۳- اگر میخواهید ماهی برشتهتر شود، آن را مدت بیشتری در فر بریان كنید.
ارسال نظر