گراتن گل كلم و بروكلی با خواص بیشمار
بروكلی از آن دسته سبزیجات است كه خواص بیشماری دارد اما طعم ویژه آن باعث میشود كه زیاد طرفدار نداشته باشد و اگر احیانا استفاده شود به دلیل رنگ زیبایش و به عنوان تزیین به كار برده میشود. در این گراتن تركیب گلكلم و بروكلی و همچنین استفاده از سس ماست و پنیر، طعم آن را پوشانده و شما را به خوردن آن علاقهمند میكند.
مجله ایده آل: بروكلی از آن دسته سبزیجات است كه خواص بیشماری دارد اما طعم ویژه آن باعث میشود كه زیاد طرفدار نداشته باشد و اگر احیانا استفاده شود به دلیل رنگ زیبایش و به عنوان تزیین به كار برده میشود. در این گراتن تركیب گلكلم و بروكلی و همچنین استفاده از سس ماست و پنیر، طعم آن را پوشانده و شما را به خوردن آن علاقهمند میكند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- گل كلم: 250 گرم
- كلم بروكلی: ۱۵۰ گرم
- ماست ساده: 150 میلیلیتر
- پنیر موتزارلا: 100گرم، رنده شده
- دانه خردل: 2 قاشق چایخوری
- نصف سینه مرغ: آبپز (اختیاری)
- پودر نان خشك: 2 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1- كلمها را از ساقه جدا كرده و 10دقیقه در آبجوش كه 2 قاشق چایخوری نمك دارد قرار دهید تا كاملا نپزد اما ترد شود، سپس آنها را آبكش كنید.
2- ماست، پنیر، دانه خردل و پودر نان خشك را مخلوط كنید. مرغ را هم ریشریش كرده و اضافه كنید. نمك و فلفل سس را اندازه كنید.
3- یك ظرف نسوز گود را چرب كرده و كلمها را كف آن بچینید. سس را روی آن داده و گراتن را 15دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. گراتن را با سالاد و نان سبوسدار سرو كنید.
نكات:
- به دلیل اینكه پودر نان یا آرد سوخاری آب زیادی جذب میكند، ممكن است سس شما غلیظ و خشك شود. در این صورت مقداری آب به سس اضافه كنید تا به غلظت ماست استفاده شده در سس برسد.
- به جای پنیر موتزالا از پنیر گودا یا چدار هم میتوانید استفاده كنید.
- میتوانید پودر نان خشك را حذف كرده و ۲ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان به سس اضافه كنید.
- ویژگی مهم این غذا عدم استفاده از روغن در آن است.
نظر کاربران
پنیرم که اصلا چرب نیست!!!!