زندگی آقا ماشاالله در سال ۱۴۰۳ نماد خوشبختی شد!
یک کاربر در توئیتر به نکته جالبی در خصوص سریال خانه به دوش اشاره کرد و وضعیت زندگی شخصیت اصلی این سریال را با شرایط کنونی مقایسه کرد.
برترینها: یک کاربر در توئیتر به نکته جالبی در خصوص سریال خانه به دوش اشاره کرد و وضعیت زندگی شخصیت اصلی این سریال را با شرایط کنونی مقایسه کرد.
امیرعطا خوش باطن در توئیتر نوشت: آقا ماشالله رو که دیگه همه یادتونه تقریبا. ۲۰ سال پیش ایشون در سریال خانه به دوش، نماد یک آدم فقیر و بیچاره بود.
آقا ماشالله صاحبِ خونه بود، صاحبِ ماشین بود، خرج تحصیل بچههای خودش رو میداد، یک خانواده ۵ نفره رو مدیریت میکرد و از همه مهمتر سفرهاش همیشه پر بود!
توی سال ۱۴۰۳ کدوم یکی از ما میتونیم به گرد پای نماد فقر سال ۸۳ برسیم؟ چند سال باید کار کنیم تا بتونیم مثل آقا ماشالله صاحب خونه باشیم؟
اصلا چی شد که نماد فقر توی سال ۸۳، به نماد زندگی لوکس در سال ۱۴۰۳ تبدیل شد؟ چون الان هرکی بگه خونه دارم، همه بهش میگن خب پس تو وضعت خوبه بابا!
نظر کاربران
کاملا صحیح بود.
احسنت احسنت احسنت