ترکیه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که کاردار ایران را دعوت کرده و در این دیدار، مسائل دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
خبرگزاری تسنیم: وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که کاردار ایران را دعوت کرده و در این دیدار، مسائل دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اونجو کچلی سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه امروز سه شنبه از دعوت کاردار سفارت ایران در آنکارا برای تبادل نظر به این وزارتخانه خبر داد.
کچلی در این خصوص گفت: ما مرتباً با مقامات ایرانی ملاقات می کنیم و به تبادل نظر می پردازیم. امروز کاردار سفارت ایران در آنکارا را به وزارتخانه دعوت کردیم.
وی افزود: در این دیدار مسائل دوجانبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین اتهامات برخی مقامات ایرانی علیه ترکیه را مطرح کردیم.
سخنگوی وزارت خارجه ترکیه با بیان اینکه ما معتقدیم در هر صورت مسائل سیاست خارجی نباید به عنوان ابزاری برای سیاست داخلی مورد استفاده قرار گیرد، اظهار داشت: در این زمینه، ما ترجیح میدهیم پیامهای انتقادی را که باید به کشور دیگری داده شود، مستقیماً به مخاطبانش برسانیم.
کچلی افزود: ما برای روابط با ایران اهمیت زیادی قائل هستیم. تقویت روابط ترکیه و ایران برای ما مهم است.
روز گذشته نیز ایران سفیر ترکیه را به وزارت خارجه کشورمان دعوت کرده بود.
نظر کاربران
خداااااااااا بداد برسه حالا نوبت تر کیه شده ؟؟؟
🤣🤣🤣🤣🤣😁😉
شماکهمیگیدوتوهینمیکنیدحق،امامامالناحقه.....
ایرانمثلترکیهنهاشغالکرده،ونهغارتهزینهکرد....
ترکیه=نفاق و دورویی
برای تبادل نظر احضار کرده؟نکنه شما هم دیروزکاردار ترکیه رو واسه تبادل نظر احضار کردید
بله دنیاباماسرناسازگاری داره؟
پس حتماً ایرادازماست بایدخودمونودرست کنیم تادنیاراعلیه خودمون نشورانیم
دمش گرم همه کشورها باید این ها را بیرون کنند
ترکیه هیچ وقت دوست ایران نبوده و تا جایی که تونسته به ایران ضربه زده. در طول تاریخ هم بارها ذات پلیدش رو به ایران نشون داده.
چقدر بدبخت شدیم که ترکیه الدنگ هم سر ما بازی در میاره