اسپاگتی كلاسیك ایتالیایی
سیرها را پوست كنده و رنده كنید، فلفل چیلی را خرد كرده ( اگر میخواهید كه غذای شما زیاد تند نشود نصف آن را استفاده كنید)، ریحانها را بشویید و از ساقه جدا كنید...
برترین ها: سیرها را پوست كنده و رنده كنید، فلفل چیلی را خرد كرده ( اگر میخواهید كه غذای شما زیاد تند نشود نصف آن را استفاده كنید)، ریحانها را بشویید و از ساقه جدا كنید.
مواد لازم
- سیر: ۲ حبه
- فلفل چیلی تازه: یك عدد
- گوجهفرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
- ریحان تازه: یك دسته كوچك
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پنیر گودا: به میزان لازم
- سس گوجهفرنگی: به میزان لازم
برای پخت:
یك قابلمه را آب كرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمك درون آن ریخته و بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اسپاگتیها را اضافه كرده و بگذارید تا به خوبی نرم شوند، در همین هنگام تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن زیتون بریزید. سیرها را درون تابه ریخته و بعد فلفل چیلی را همراه با ریحان اضافه كرده و به خوبی هم بزنید. حرارت را كمی بالا برده و برای یك دقیقه هم زدن را ادامه دهید و كمی نمك و فلفل به مواد داخل تابه اضافه كنید. هنگامی كه سیرها تقریبا به رنگ قهوهای درآمدند، گوجهفرنگیهای خردشده را كمكم به داخل تابه ریخته و بگذارید تا با مواد مخلوط شوند و بعد در تابه را گذاشته و زیر آن را خاموش كنید. وقت آن رسیده تا اسپاگتی را آبكش كنید و پس از اینكه آب اسپاگتی به خوبی تبخیر شد، آن را داخل سس گوجهفرنگی كه از قبل درست كردهایم بریزید و به خوبی هم بزنید. قبل از سرو مزه آن را بچشید و اگر نمك و فلفل آن كم است میزان كمی به آن اضافه كنید.
برای سرو:
اسپاگتی را در ظرفهایی كه برای سرو آماده كردهاید بریزید یا اگر مایل هستید آن را داخل یك دیس ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده پر كنید و برگهای كوچك ریحان را برای تزئین روی آن قرار دهید.
سس كلاسیك ایتالیایی را میتوانید متفاوت كنید:
این مواد میتوانند به سس گوجهفرنگی اضافه شوند. فقط دوباره آن را هم بزنید و گرم كنید.
- میگوی پخته شده همراه با یكدوم لیموی تازه.
- تنماهی همراه با زیتون سیاه و یكدوم لیموی تازه.
- یك مشت نخودفرنگی تازه همراه با سبزیهای خشك شده.
- برگهای ریز اسفناج را زمانی به سس اضافه كنید كه اسپاگتی را درون آن میریزید و هنگامی كه آن را از روی حرارت برداشتید مقداری پنیرگودا روی آن رنده كنید. مطمئن باشید مزه فوقالعادهای دارد.
ارسال نظر