۲۷۸۷۹
۵۰۴۱
۵۰۴۱
پ

اسپاگتی كلاسیك ایتالیایی

سیرها را پوست كنده و رنده كنید، فلفل چیلی را خرد كرده ( اگر می‌خواهید كه غذای شما زیاد تند نشود نصف آن را استفاده كنید)، ریحان‌ها را بشویید و از ساقه جدا كنید...


اسپاگتی كلاسیك ایتالیایی
برترین ها: سیرها را پوست كنده و رنده كنید، فلفل چیلی را خرد كرده ( اگر می‌خواهید كه غذای شما زیاد تند نشود نصف آن را استفاده كنید)، ریحان‌ها را بشویید و از ساقه جدا كنید.


اسپاگتی كلاسیك ایتالیایی

مواد لازم
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل چیلی تازه:‌ یك عدد
  • گوجه‌فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • ریحان تازه: یك دسته كوچك
  • نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • پنیر گودا: به میزان لازم
  • سس گوجه‌فرنگی: به میزان لازم

برای پخت:

یك قابلمه را آب كرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. مقداری نمك درون آن ریخته و بگذارید تا آب به نقطه جوش برسد. اسپاگتی‌‌ها را اضافه كرده و بگذارید تا به خوبی نرم شوند، در همین هنگام تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به میزان لازم روغن زیتون بریزید. سیرها را درون تابه ریخته و بعد فلفل چیلی را همراه با ریحان اضافه كرده و به خوبی هم بزنید. حرارت را كمی بالا برده و برای یك دقیقه هم زدن را ادامه دهید و كمی نمك و فلفل به مواد داخل تابه اضافه كنید. هنگامی كه سیرها تقریبا به رنگ قهوه‌ای درآمدند، گوجه‌فرنگی‌های خردشده را كم‌كم به داخل تابه ریخته و بگذارید تا با مواد مخلوط شوند و بعد در تابه را گذاشته و زیر آن را خاموش كنید. وقت آن رسیده تا اسپاگتی را آبكش كنید و پس از اینكه آب اسپاگتی به خوبی تبخیر شد، آن را داخل سس گوجه‌فرنگی كه از قبل درست كرده‌ایم بریزید و به خوبی هم بزنید. قبل از سرو مزه آن را بچشید و اگر نمك و فلفل آن كم است میزان كمی به آن اضافه كنید.

برای سرو:

اسپاگتی را در ظرف‌هایی كه برای سرو آماده كرده‌اید بریزید یا اگر مایل هستید آن را داخل یك دیس ریخته و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده پر كنید و برگ‌های كوچك ریحان را برای تزئین روی آن قرار دهید.

سس كلاسیك ایتالیایی را می‌توانید متفاوت كنید:

این مواد می‌توانند به سس گوجه‌فرنگی اضافه شوند. فقط دوباره آن را هم بزنید و گرم ‌كنید.

  • میگوی پخته شده همراه با یك‌دوم لیموی تازه.
  • تن‌ماهی همراه با زیتون سیاه و یك‌دوم لیموی تازه.
  • یك مشت نخودفرنگی تازه همراه با سبزی‌های خشك شده.
  • برگ‌های ریز اسفناج را زمانی به سس اضافه كنید كه اسپاگتی را درون آن می‌ریزید و هنگامی كه آن را از روی حرارت برداشتید مقداری پنیرگودا روی آن رنده كنید. مطمئن باشید مزه فوق‌العاده‌ای دارد.






پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج