«شامی لپه» ناهارِ بدون برنج
لپه حاوی کلسیم و منیزیم و اسید چرب است و از این لحاظ برای بیماران دیابتی فوق العاده عالی است. بنابراین برای بالا بردن کلسیم و منیزیم بدنتان شامی لپه درست می کنید.
- 200 گرم لپه
- ۲ عدد سیب زمینی
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری
- 1 قاشق غذاخوری ترخون
- 1 قاشق غذاخوری مرزه
- به میزان لازم نمک
- به میزان لازم فلفل
- به میزان لازم زردچوبه
- به میزان لازم روغن
- به میزان لازم آرد سوخاری
- 1 عدد تخم مرغ
- 300 گرم گوشت چرخ شده
1. لپه ها را شسته و همراه مقداری آب بپزید. وقتی لپه ها پختند آنها را با آب سرد آبکش کنید و پس از اینکه آب آن خارج شد آن را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ کنید.
2.سیب زمینی ها را بپزید و سپس در لپه ها رنده درشت کنید.
3.گوشت چرخ کرده را همراه آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید وقتی پخت آبکش کنید. پیازهایش را جدا کنید و پس از خنک شدن، گوشت را به مخلوط اضافه کنید.
4. تخم مرغ و سبزیجات را به مخلوط آماده شده بیفزایید و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد خوب به خرد هم بروند.
5. از یخچال در آورده و از مواد به اندازه نارنگی برداشته در کف دست صاف کنید و وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید، در پودر سوخاری بغلطانید و سرخ کنید.
6. پس از سرخ کردن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس میل کنید.
ارسال نظر