۲۴۳۲۲
۸ نظر
۵۰۰۷
۸ نظر
۵۰۰۷
پ

فسنجان ملس

حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.

فسنجان ملس

فسنجان ملس

برترین ها:

مواد لازم
  • مرغ: یك عدد
  • پیاز: یك عدد
  • گردو: نیم كیلوگرم
  • آب انار: یك پیمانه
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • شكر: به میزان لازم
  • نمك، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه

مرغ را با پیاز رنده شده تفت می‌دهیم تا حدی كه رنگ مرغ سفید شود، سپس در ‌تابه‌ای جداگانه رب انار، رب گوجه‌فرنگی و گردوی سابیده شده را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد مواد به دست آمده را به مرغ اضافه كرده و یك لیتر آب سرد را به آن اضافه می‌كنیم و روی حرارت به مدت یك ساعت می‌گذاریم. بعد از مدتی مرغ را از مواد جدا كرده و مواد را می‌گذاریم به مدت ۴ ساعت بجوشد.

فوت آشپزی

حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رها

    وای من می میرم برا فسنجون
    وای خدا دهنم آب افتاد

  • مریم

    ba in migan fesenjoooooooooooooooooooooooooon........

  • Mami

    الو بخارا هم باعث ملسی خورشت میشه و گرمی گردو را هم میگیره

    پاسخ ها

    • برف

      مرسی مامی :)

  • فرشته

    آخ جووووووون
    فسنجووووون

  • Mami

    خواهش میکنم برفی جون.کاش می شد برای تو فرشته رها مریم می پختم .

    پاسخ ها

    • فرشته

      مرسی عزییییییییییییییییییییززززززززززززززم
      همین که این حرفو گفتی چیزی از پختن واقعی کم نداشت

  • fatemeh

    عالی بود . بازم از این کارا کنید . مرسی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج