فسنجان ملس
حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.

برترین ها:
مواد لازم
- مرغ: یك عدد
- پیاز: یك عدد
- گردو: نیم كیلوگرم
- آب انار: یك پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- شكر: به میزان لازم
- نمك، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
مرغ را با پیاز رنده شده تفت میدهیم تا حدی كه رنگ مرغ سفید شود، سپس در تابهای جداگانه رب انار، رب گوجهفرنگی و گردوی سابیده شده را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد مواد به دست آمده را به مرغ اضافه كرده و یك لیتر آب سرد را به آن اضافه میكنیم و روی حرارت به مدت یك ساعت میگذاریم. بعد از مدتی مرغ را از مواد جدا كرده و مواد را میگذاریم به مدت ۴ ساعت بجوشد.
فوت آشپزی
حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.
نظر کاربران
وای من می میرم برا فسنجون
وای خدا دهنم آب افتاد
ba in migan fesenjoooooooooooooooooooooooooon........
الو بخارا هم باعث ملسی خورشت میشه و گرمی گردو را هم میگیره
پاسخ ها
مرسی مامی :)
آخ جووووووون
فسنجووووون
خواهش میکنم برفی جون.کاش می شد برای تو فرشته رها مریم می پختم .
پاسخ ها
مرسی عزییییییییییییییییییییززززززززززززززم
همین که این حرفو گفتی چیزی از پختن واقعی کم نداشت
عالی بود . بازم از این کارا کنید . مرسی