فسنجان ملس
حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.
برترین ها:
مواد لازم
- مرغ: یك عدد
- پیاز: یك عدد
- گردو: نیم كیلوگرم
- آب انار: یك پیمانه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- شكر: به میزان لازم
- نمك، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
مرغ را با پیاز رنده شده تفت میدهیم تا حدی كه رنگ مرغ سفید شود، سپس در تابهای جداگانه رب انار، رب گوجهفرنگی و گردوی سابیده شده را تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. بعد مواد به دست آمده را به مرغ اضافه كرده و یك لیتر آب سرد را به آن اضافه میكنیم و روی حرارت به مدت یك ساعت میگذاریم. بعد از مدتی مرغ را از مواد جدا كرده و مواد را میگذاریم به مدت ۴ ساعت بجوشد.
فوت آشپزی
حتما آب سرد را به مواد اضافه كنید تا گردو بتواند روغن بیندازد.
پ
نظر کاربران
وای من می میرم برا فسنجون
وای خدا دهنم آب افتاد
ba in migan fesenjoooooooooooooooooooooooooon........
الو بخارا هم باعث ملسی خورشت میشه و گرمی گردو را هم میگیره
پاسخ ها
مرسی مامی :)
آخ جووووووون
فسنجووووون
خواهش میکنم برفی جون.کاش می شد برای تو فرشته رها مریم می پختم .
پاسخ ها
مرسی عزییییییییییییییییییییززززززززززززززم
همین که این حرفو گفتی چیزی از پختن واقعی کم نداشت
عالی بود . بازم از این کارا کنید . مرسی