سرو دسر ماست و آناناس برای مهمانی ها
یک دسر ساده، سبک و خوشمزه، می توانید پس از یک غذای خوشمزه و البته پر کالری و پر انرژی این دسر را برای مهمانانتان سرو نمایید.
مواد لازم:
- شیر .... یک و نیم پیمانه
- خامه صبحانه .... 200 گرم
- وانیل .... 1/4 ق م
- ژلاتین .... 5 ورق - 5 ق م
- ماست پرچرب شیرین .... یک و نیم پیمانه
- کمپوت آناناس .... 150 گرم
- شکر .... 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
۱ - ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی و لخت شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود و شیر یک دست شود.
۲ - ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.
۳ - شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود .کف روی دسر کامل جمع نمایید.
۴ - آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید.
۵ - کمی از کمپوت های خرد شده کف لیوان های تک نفره ریخته و از دسر آماده شده روی آن بریزید و به مدت حداقل ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۶ - پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه، آناناس خرد شده، سس توت فرنگی یا هر چیز دیگر که مد نظر و سلیقه خودتان می باشد تزیین نموده و سرو نمایید.
نکات :
۱ - دقت کنید این میزان ژلاتین دقیقا برای همین اندازه از مایعات مناسب بوده و در صورت اضافه نمودن مایعات یا ماست ژلاتین نیز باید افزوده شود.
۲ - ماست استفاده شده در این دسر باید چکیده و کم آب باشد.
۳ - با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه می توان طعم و رنگ این دسر را تغییر داد.
۴ - این دسر را داخل قالب های بزرگ تر هم میتوانید بریزید و قالب را پس از بستن برگردانید.
ارسال نظر