طرز تهیه خورش چاغاله بادام
ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید.
مواد اولیه :
برای ۵ نفر
- گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۴۰۰گرم
- سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) ۲۵۰تا۳۰۰گرم
- چاغاله بادام ۳۰۰گرم
- برگ بو ۴عدد
- پیاز ۴عدد
- زعفران (آبكرده) ۲قاشق غذاخوری
- آبغوره به میزان لازم
- لیمو عمانی ۲عدد
طرز تهیه:
۱. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. ۲عدد پیاز را پوست بگیرید و ۴قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.
۲. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، ۲عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
۳. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
نكات:
۱)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.
۲)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.
۳)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.
ارسال نظر