نکات اساسی برای خوشمزه شدن خورش
خورش مامان ها چجوری خوشمزه میشه؟!
خورش را نباید زیاد به هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن میشود.
۱. خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
۲. خورش را نباید زیاد به هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن میشود.
۳. انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
۴. چاشنی خورشها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.
۵. خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
۶. برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.
۷. نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
۸. گوشت کلیه خورشها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.
۹. وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز میگذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.
برای تهیه پیاز داغ:
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورشها مصرف میشود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته بههم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.
نظر کاربران
در قابلمه را نیم ساعت قبل از اینکه بخواهیم شعله خورشت را خاموش کنیم بهیچ وجه بر نداریم این نکته خیلی مهمیه برای جا افتادن خورشت.
در ابتدای کار هم حتما حتما آب جوش بریزیم بهیچوجه آب سرد نریزیم یادتون باشه اینم خیلی خیلی مهمه.
نوش جوووونتون.
پاسخ ها
پس یعنی کی در قابلمه رو برداریم مامان لیلا؟
آب جوش يا آب جوشيده ؟؟؟
فروزان جانم برای آخرین باری که خورشت را هم میزنی,درب قابلمه را ببند و دیگه بازش نکن نیم ساعت که با شعله کم روی گاز بود بعد خاموش کن و آماده هست برای بردن سر سفره نوش جونتون.
userعزیزم آب را بجوشان و در حالیکه جوشیده و داغ داغ هست بریز توی قابلمه همون ابتدا که میخواهی خورشت را بذاری برای پختن.
اگه سوالی داشتید بازم بپرسید جواب بدم قربونتون برم.
خیلی سخته . حوصله ندارم !