خوراکیهای خوشمزه و متنوع با تِم شکوفههای بهاری
بهار که میآید طبیعت میشود صحنه هنرنمایی گلها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانهتان هم ایجاد کنید.
برترینها: بهار که میآید طبیعت میشود صحنه هنرنمایی گلها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانهتان هم ایجاد کنید.
صبحانه باتوتَک ومربا
مواد لازم برای خمیر توتک
۲ پیمانه آرد الک شده
۲ ق چ بیکینگ پودر
۲ /۱ ق چ نمک
۱۰۰ گرم کره
۳ /۲یا ۴ /۳پیمانه شیر
یک عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه:
1. ظرفی گود آماده کنید و همه مواد خشک (بیکینگپودر، آرد و نمک) را در آن بریزید . کره را هم اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا مخلوط کره و آرد به صورت دانههای عدس در آید. حالا نوبت این است که ، شیر را کم کم اضافه کنید .
2. روی سطح صاف یک سینی کمی آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه به ضخامت 5/1سانتیمتری باز کنید
3. قالب مورد نظر را آماده کنید و خمیر را قالب بزنید.قلم موی مخصوص آشپزی را به سفیده تخم مرغ آغشته کرده و روی خمیرهای قالب زده بمالید . در صورت تمایل روی هر کدام از خمیرها مقداری کنجد یا سیاه دانه یا هر چیز دلخواه دیگر بپاشید.
4. توتکهای آماده را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه قرار دهید. این توتک یک نان صبحانه است که میتوانید آنها را با هرچه که دوست دارید مثل کره، پنیر، شکلات صبحانه یا مربا سرو کنید.
فوت و فن
شیر را به اندازه ای بریزید که خمیر شکل بگیرد؛ فقط مراقب باشید شل نشود.
گل مینای دوبل
مواد لازم
۱۰۰ گرم کره
۱ ق چ رنده پوست لیمو
۲ ق س پودر کاستارد
۱۷۰- ۱۵۰ گرم آرد
۲ /۱ ق س وانیل
۱ عدد زرده تخممرغ
۲ /۱ ق چ آرد ذرت
۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
۵۰ گرم پودر قند
طرز تهیه:
1. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند در ظرفی بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید تا حجمش تقریبا 2 برابر و سفید رنگ شود.
2. زرده تخممرغ و وانیل را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس پودر کاستارد را به همراه آرد ذرت به مواد بیفزایید. مواد را به خوبی هم بزنید.
3. رنده پوست لیمو را هم به مواد بیفزایید و با همزن همه مواد را به خوبی مخلوط و سپس همزن را خاموش کنید.
4. آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده آهسته و کمکم به مواد افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. سینی فر را آماده بگذارید. فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
5. خمیر را روی سطح تمیز که کمی آرد پاشیدهاید با وردنه باز کنید تا ارتفاع آن کمتر از نیم سانتی متر شود. با قالب گل مینا خمیر را قالب زده و توی سینی فر با فاصله از هم بچینید.
6. وقتی همه خمیر را قالب زدید و در سینی چیدید، سینی را در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه حرارت دهید تا شیرینیها آماده شوند.
شیرینی برنجی
مواد لازم
۲ ق چ آرد سفید
۴۵۰ الی ۵۰۰ گرم آرد برنج
۲۵۰ گرم روغن جامد مخصوص قنادی
۴ /۱ پیمانه آب
۴ /۱ پیمانه گلاب
۱عدد سفیده تخم مرغ
۲عدد زرده تخم مرغ
۱ پیمانه پودر شیرین کننده ماردین
۱ ق چ پودر هل
تخم خرفه یا شربتی جهت تزیین
طرز تهیه:
1. روغن جامد را به همراه یک قاشق سوپخوری از پودر شیرین کننده ماردین بزنید تا کاملا کرم مانند شود. سپس باقیمانده پودر را درون مخلوط آب و گلاب حل کنید و کنار بگذارید.
2. سفیده و زرده ها را به روغن جامد اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط شود. سپس پودر هل و مخلوط آب و گلاب و شیرین کننده را اضافه کرده و در آخر آرد برنج و آرد سفید را اضافه کنید. خمیر در ابتدا کمی چسبنده است.
3. خمیر را 3 تا 4 ساعت استراحت دهید. سپس آن را درون دستگاه بیسکویت زن بریزید یا گرد کنید و روی آن را مهر بزنید.
4. روی شیرینی ها تخم خرفه یا تخم شربتی بپاشید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید و سینی را فر 180 درجه سانتی گراد و گرم شده از قبل به مدت 20 دقیقه بپزید. این خمیر را می توانید تا 15 روز در یخچال نگه داری کنید.
شیرینی اره ای
مواد لازم
۲۰۰ گرم روغن جامد
۵۰ گرم روغن مایع
۱ پیمانه سرخالی شیرین کننده ماردین
۸ /۱ ق چ وانیل
۱ ق س پودر کاکائو
۱ عدد تخم مرغ
۴ /۱ پیمانه شیر
۳۵۰ گرم آرد سفید(به میزانی که خمیر درست شود)
۴ /۱ ق چ بیکینگ پودر
طرز تهیه:
1. شیر را به همراه پودر شیرین کننده مخلوط کنید. سپس روغن جامد و روغن مایع را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کرمی شکل شود و به صورت یکدست درآید.
2. حالا مخلوط شیر وشیرین کننده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید.
3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. در صورت دلخواه می توانید از اسانس های مختلف نیز در این خمیر استفاده کنید.
4. خمیر را هم می توانید در چرخ گوشت با سری مخصوص بیسکویت بریزید و هم درون دستگاه بیسکویت رول کنیدو قالب بزنید یا به صورت یک فندق گرد کنید. شیرینی های آماده را روی سینی فر بچینید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
مرنگ
مواد لازم
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۱۲ ق س پودر شیرین کننده ماردین
۸ /۱ ق چ وانیل
۱ عدد آب لیمو ترش تازه
پودر پسته یا خلال پسته جهت تزیین به میزان لازم
رنگ های خوراکی به میزان دلخواه
طرز تهیه:
1. سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود. سپس پودر شیرین کننده را کم کم اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شود. این عمل را طوری انجام دهید که حدودا 10 الی 15 دقیقه سفیده و پودر شیرین کننده هم زده شوند.
2. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید. مایه مرنگ را درون قیف با سری شکوفه بریزید. کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید و شکوفه های مرنگ را بزنید. سپس به مدت 24 ساعت کنار بگذارید تا خشک شوند. یا به مدت 10 دقیقه درون فر در دمای 100 درجه سانتی گراد قرار دهید و سپس 3 ساعت در دمای محیط بگذارید.
3. روی مرنگ ها را خلال پسته بزنید و یا پودر پسته بپاشید . در صورت تمایل می توانید مرنگ ها را با رنگ های خوراکی به رنگ های دلخواه درآورید.
چامین مرغ با پلوی رز
مواد لازم برای ۲ نفر
۱ عدد سینه مرغ خرد شده
۱ پیمانه پودر نارگیل
۴/۱ پیمانه سس سویا
۲ ق س کنجد
۲ عدد پیاز بزرگ
۲ ق چ شکر
۲/۱ پیمانه جعفری خرد شده
۱ پیمانه آب مرغ
به میزان لازم پودر زنجبیل
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز ها را خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز های خرد شده را داخل تابه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. حالا سس سویا، شکر و زنجبیل را اضافه کرده و تفت دهید. پودر نارگیل را هم افزوده، به تفت دادن ادامه دهید.
2. حالا آب مرغ را به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید.
3. در این زمان جعفری را همراه تکههای مرغ و کنجد داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا مرغ کاملاً بپزد و خورش آماده شود.
4. بعدازآنکه خورش آماده شد میتوانید آن را با برنج یا نان سرو کنید.
فوت و فن
مقدار زنجبیل بسته به ذائقه تان دارد. هر اندازه ای را که می خواهید ابتدا رنده کرده ، سپس استفاده کنید.
اُسکار گردویی کنجدی
مواد لازم
۲ عدد زرده تخممرغ
۱۵۰ گرم کره
۲۵۰ گرم آرد
۱۰۰ گرم پودر قند
۱ ق چ هل ساییده
۲ عدد سفیده تخممرغ
گردو ریز شده یا کنجد
به مقدار کافی برای تزیین
طرز تهیه:
1. برای آماده کردن خمیر شیرینی ابتدا کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی کاملا هم بزنید تا حجم آن زیاد وسفید رنگ شود. بعد زردهها را یکی یکی اضافه کنید و باز با همزن هم بزنید.
2. هل و آرد را هم کمکم اضافه کنید. با دست شروع کنید به مخلوط کردن و کمی ورز دادن، تا خمیر یکنواختی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر بگذارید. در کیسه را ببندید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
3. سفیدهها را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. از خمیر گلولهای به اندازه یک گردو بردارید و داخل سفیده غوطهور کنید. سپس گلوله آغشته به سفیده را در گردوی خرد شده یا کنجد بغلتانید.
4. همه خمیر را به روش گفته شده آماده کنید و در سینی فر بچینید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. پس از گرم شدن فر، سینی حاوی شیرینیها را در طبقه وسط فر قرار دهید. به مدت 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا شیرینیها بپزند. بعد از خنک شدن آنها را در ظرف مناسب برای سرو بچینید.
فاج شکلاتی نعنایی
مواد لازم
۱ ق س پودر ژلاتین
۱۸۰ گرم شکر
۱۲۵ میلیلیتر آب جوش
۶۰ میلیلیتر آب سرد
۲ /۱ ق چ وانیل مایع
۳۰ گرم کره
۱۱۰ گرم شکلات شیری
۱۱۰ گرم شکلات سفید
۵ قطره اسانس نعنا
۲ قطره رنگ سبز خوراکی
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را با یک قاشق شکر و آب سرد روی کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود. کره و شکلات شیری را هم به روش بن ماری ذوب کنید.
2. آب جوش و بقیه شکر را روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. نیمی از آن را در ظرف بزرگی بریزید و نیمی از ژلاتین حل شده و وانیل را به آن اضافه کنید.
3. این مواد را با همزن برقی هفت دقیقه خوب بزنید تا سفید شود و پف کند. حالا شکلات شیری ذوب شده و نیمی از کره را اضافه کنید و باز هم بزنید.
4. شیرینی را داخل قالب مستطیل به اندازه حدود 15 در 20 سانتی متر که در ته آن کیسه نایلون انداختهاید بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود.
5. لایه دوم را مانند لایه اول با مابقی مواد و به همان روش درست کنید. اما این بار به جای وانیل، اسانس نعنا و رنگ سبز اضافه کنید و سپس شکلات سفید را بریزید. وقتی لایه اول سفت شد مواد را روی آن بریزید و دو ساعت در یخچال بگذارید.
6. بعد از این مدت قالب را بیرون بیاورید. روی شکلات کمی پودر قند بپاشید و بعد روی سطح تمیز برگردانید تا نچسبد. سپس برش یا قالب بزنید.
باقلوای گل
مواد لازم
۲ /۱ پیمانه شیر
۲ عدد زرده تخممرغ
۱۰ ق س سر پر آرد
نوک ق چ نمک
۲ /۱ ق چ بیکینگ پودر
یک سوم پیمانه کره آب شده + ۲ ق س
کمی زعفران دم کرده
چند قاشق پسته سبز
خرد شده برای تزئین
مواد میانی باقلوا
2 پیمانه پودر بادام
1 پیمانه پودر قند
1 ق چ پودر هل
3 ق س گلاب
مواد لازم برای شهد
2 پیمانه شکر
4 /3 1پیمانه آب
4 /1 پیمانه گلاب
3 برش لیموترش
طرز تهیه:
۱. برای مواد داخل باقلوا پودر بادام را با پودر قند و هل مخلوط و کمکم گلاب را اضافه کنید تا به صورت خمیری سفت درآید.
۲. در این مرحله برای شهد شکر را با آب و برشهای لیمو روی حرارت بجوشانید. وقتی غلیظ شد گلاب را هم اضافه کنید. کمی که جوشید از روی حرارت بردارید.
۳. برای خمیر شیر و زردهها را با نمک و بیکینگ پودر و کره آب شده در ظرفی بریزید و با همزن مفتولی مواد رامخلوط کنید. دو قاشق از آرد را کنار بگذارید. بقیه را به مواد اضافه و ترکیب کنید.
۴. خمیر را ورز دهید. اگر شل بود، آرد اضافه کنید. خمیر آماده را در یک ظرف قرار دهید. روی آن را با یک کیسه بپوشانید و دو ساعت استراحت دهید. روی میز آردپاشی شده خمیر را باز کنید تا به ارتفاع ۳ میلی متر برسد و با قالب گرد کوچک قالب بزنید.
۵. روی خمیر قالب خورده کمی زعفران دم کرده بمالید. سپس با یک قاشق مرباخوری کمی از مواد میانی روی خمیر بگذارید. حالا خمیر را به حالت گل جمع کنید.
۶. همه مواد را به این صورت آماده کنید و روی سینی فر با فاصله از هم بچینید. کمی کره آب شده با قلمموی آشپزی روی باقلوا بمالید. سینی را در فر از پیش گرم شده با حرارت۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه حرارت دهید تا زیر و روی باقلوا طلایی شود.
۷. سینی را از فر بیرون بیاورید. تا هنوز باقلواها داغ هستند آنها را در شربت بریزید تا چند ساعت بمانند. بعد مدتی در صافی بگذارید. در آخر روی آن پسته ریخته و در ظرف بچینید.
رز کوکیز
مواد لازم
۱۲۵ گرم کره
۸ /۱ ق چ وانیل
۲ /۱ ق چ رنده پوست لیمو
۲ ق س ماست چکیده
۱عدد تخم مرغ
۲۰۰-۱۸۰ گرم آرد
۲ /۱ پیمانه مارمالاد میوه
تعدادی قالب کوچک (۲۰ تا ۳۰ عدد)
پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. کره هم دمای محیط را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر و سفید شود.
۲. به سفیده، وانیل، رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید. ۳ آرد را به مواد آماده کمکم اضافه کنید و با دست به آرامی مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیری لطیف و نرم در بیاید. خمیر را مخلوط و یک تکه کنید.
۳. خمیر را روی سطح آردپاشی شده و تمیز باز کنید تا به صورت یک ورقه خمیر با ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر در بیاید. حال فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
۴. خمیر را با قالب گرد کوچک به اندازه سر استکان قالب بزنید. وسط خمیر دایرهای شکل با قاشق چایخوری کمی مارمالاد بگذارید.
۵. خمیر اطراف مارمالاد را با چاقو به صورت شعاعی به ۶ قسمت برش بزنید. این لبههای خمیری را روی هم برگردانید تا شیرینی به شکل گل رز در بیاید.
۶. خمیرهای یک شکل گل را در قالبهای کوچک بگذارید. قالب ها را طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا شیرینیها آماده شوند.
بقچه گل
مواد لازم برای لایه میانی
۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
۲ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
۲ ق س جعفری ساتوری شده
۳ ق س پنیر پیتزا رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
مواد لازم برای خمیر
۱ پیمانه آرد
۱ ق چ نمک
۱ ق چ خمیرمایه فوری
مقداری آب گرم به میزانی که آرد خمیر شود
طرز تهیه:
۱. ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز و سیر داخل مخلوطکن یا غذا ساز بریزید تا خمیر یکدستی حاصل شود. مخلوط مرغ را با جعفری، پنیر پیتزا، مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کرده ورز دهید. حالا در ظرف را بگذارید و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شده و آماده شود.
۲. آرد را با نمک و خمیرمایه فوری مخلوطکنید. حالا کمکم آب گرم را تا جایی اضافه کنید تا به دست نچسبد. روی سطح کار مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن با وردنه خوب باز کنید. حالا به کمک چاقو نوارهایی به عرض یک سانت برش بزنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی فر را با مقداری روغن خوب چرب کنید.
۳. اندازه یک نارنگی از خمیر مرغ بردارید و آن را گرد کنید. حالا دور آن نوارهای خمیری بپیچید و سپس داخل سینی فر بگذارید. هر تعداد که میشود به همین شکل آماده کنید. در انتها یک عدد زرده تخممرغ را با یک قاشق شیر و کمی زعفران در یک کاسه کوچک خوب مخلوطکنید، سپس بقچه ها را رو مال کنید. کمی کنجد هم روی آنها بریزید.
۴. سینی را داخل فر بگذارید. دمای آن را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد افزایش داده و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بقچهها حاضر شوند. در انتها ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی بقچهها هم کمی طلایی شود.
فلاور چاکلت
مواد لازم
۲۰۰ گرم شکلات تختهای تلخ
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵ ق س فندق پودر شده
۲ حلقه کمپوت آناناس
۱ ق چ پودر کاکائو
۱ ق س پنیر ماسکارپونه
طرز تهیه:
1. کمپوت آناناس، فندق پودر شده و پنیر ماسکارپونه را داخل غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.
2. شکلات تختهای، کره و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم (به صورت بن ماری) ذوب کنید.
3. دو مخلوط بهدستآمده در مراحل قبل را به آرامی و در چند مرحله باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
4. قالب سیلیکونی مخصوص شکلات به شکل گل را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شود.
5. حالا داخل قالب را با مخلوط آماده شده پرکنید. مجدداً قالب را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات کاملاً بسته شود. سپس شکلاتها را به راحتی خارج کنید و در ظرف دلخواه بچینید. مجدداً ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
6. درنهایت با اسپری طلایی یا رنگهای پودری که در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند ،روی شکلاتها را تزیین کنید.
رز های کُرکی(کمکالری)
مواد لازم
۲۰۰ گرم آرد
۱۸۰ گرم کره
۱۲۵ گرم گردو پودر شده
۱ عدد زرده تخممرغ
۱ ق چ پودر دارچین
۸ /۱ ق چ هل پودر شده
۳ ق س روغن مایع
۸ /۱ ق چ وانیل
نشاسته ذرت به میزان لازم
۱۰۰ گرم عسل یا شیره خرما
طرز تهیه:
1. کره، عسل، دارچین، پودر هل و وانیل را با همزن برقی هم بزنید. وقتی یکدست شد، زرده تخممرغ را افزوده، مخلوط کنید. بعد پودر گردو را هم اضافه کرده، دوباره هم بزنید. در این مرحله روغن مایع را اضافه کنید و در حد چند ثانیه دوباره هم بزنید. باید توجه داشته باشید که وقتی روغن را ریختید، دور همزن باید کند شود.
2. حالا همزن را خاموش کنید. آرد را افزوده و با دست مخلوط کنید. البته باید دست را به نشاسته ذرت آغشته کنید و بعد سریع خمیر را در نایلون بگذاریدو در یخچال به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید. حال خمیر را بیرون آورده، روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با قالب گل برش بزنید.
3. شیرینها را کف سینی بگذارید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. در انتها وقتی کوکیها پختند و سرد شدند، روی آنها را با آیسینگهای رنگی تزئین کنید یا با خمیر فوندانت که قالب زدهاید، تزئین کنید.
دسر شکلاتی شش پر
مواد لازم
۱ پیمانه پودر کیک شکلاتی
۱۰۰ گرم خامه شکلاتی
۱۵۰ گرم شکلات تختهای تلخ
۵ ق س گردوی پودر شده
۱۰۰ گرم ماست خامهای
۵ ق س عسل
۴ ق چ پودر ژلاتین
۲ ق س شیر سرد
طرز تهیه:
1. ژلاتین و شیر سرد را باهم مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. خامه شکلاتی و شکلات تختهای را هم ذوب کنید تا روان شوند. ماست خامهای و عسل را به همراه گردوی پودر شده مخلوط کنید.
2. هر سه مخلوط را باهم ترکیب کنید و پودر کیک را هم بیفزایید. در صورت نیاز مجدداً مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم هم بزنید تا مایه یکدست شود.
3. مواد را داخل قالب سیلیکونی به شکل گل بریزید و دسر را به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید. این کار برای این است که بتوانید دسر را راحت از قالب خارج کنید.
4. بعد از این مدت دسر را از قالب خارج کنید و درظرف دلخواه در یخچال قرار دهید تا به بافت مورد نظر برسد و یخ آن آب شود. روی دسر را پودر کاکائو الک کرده و به دلخواه تزیین کنید.
شکوفه های برنجی نارگیلی
مواد لازم
۲۰۰ گرم کره
۵۰ گرم روغن مایع
۱۰۰ گرم پودر نارگیل
۱۵۰ گرم آرد برنج
۲۵۰-۲۰۰ گرم آرد سفید
۲۰۰ گرم پودر قند
۲ عدد زرده تخممرغ
۸ /۱ ق چ وانیل
تخم خرفه و یا پودر پسته
جهت تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
1. کره هم دمای محیط را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر و سفید شود.
2. به سفیده وانیل، رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید. 3 آرد را به مواد آماده کمکم اضافه وبا دست به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیری لطیف و نرم در بیاید.
3. خمیر را روی سطح آردپاشی و تمیز باز کنید تا به صورت یک ورقه با ضخامت 2 تا 3 میلی متر در بیاید. حال فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
4. خمیر را با قالب گرد کوچک قالب بزنید. وسط خمیر با قاشق چایخوری کمی مارمالاد بگذارید.
5. خمیر اطراف مارمالاد را با چاقو به صورت شعاعی به 6 قسمت برش بزنید. این لبههای خمیری را روی هم برگردانید تا شیرینی به شکل گل رز در بیاید.
6. خمیرهای یک شکل را در قالبهای کوچک بگذارید. قالب ها را طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا شیرینیها آماده شوند.
پنج پرهای رنگارنگ
مواد لازم
۳۵۰ گرم آرد نخودچی
۱۵۰ گرم آرد برنج
۲۰۰ گرم روغن جامد قنادی و یا کره
۶۵ گرم روغن مایع
۱ ق چ زعفران حلشده
۱۵۰ گرم پودر قند
طرز تهیه:
1. روغن جامد قنادی (یا کره) و روغن مایع را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس پودر قند و زعفران حلشده را هم اضافه کنید و با همزن مجدداً بزنید .
2. آرد برنج و آرد نخودچی را اضافه کنید. سپس این مواد را داخل چرخگوشت دو بار چرخ کنید تا مواد کاملاً خمیری و یکدست شوند. میتوانید این کار را با غذاساز هم انجام دهید.
3. از مواد به اندازهی یک گردو بردارید و در سینی فر بگذارید. با استفاده از قالبهای گل روی شیرینی را طرح بیندازید. سینی را در فر که از قبل با دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت 25 دقیقه قرار دهید.
4. شیرینیها را از فر بیرون آورید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. آنها را سپس از سینی بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید.
نظر کاربران
خیلی ممنون بابت اموزش شیرینی های خوشمزه .امیدوارم روزگارتان شیرین ودورازغم باشد