دستور آشپزی: لپهپلو
لپه منبع غنی فیبر است. به همین دلیل برای پیشگیری از یبوست، کاهش کلسترول خون، تنظیم قند خون و کاهش بیماریهای قلبی و عروقی توصیه میشود. میتوانید در غذاهای پلویی مثل قیمهپلو، لوبیاپلو و نخودپلو از ادویههای مخصوص برنجی یا ادویه پلویی برای خوش طعم و بو کردن پلو استفاده کنید.
- برنج (آبكش شده): ۳۵۰گرم
- لپه پخته: ۲۵۰گرم (خام۱۵۰ گرم)
- مرغ سرخ شده: ۴تكه
- ادويه پلويي:۱/۵قاشق چايخوري سرپر
- زغفران دمكرده با گلاب: ۴قاشق سوپخوري
- روغن به مقدار لازم
- سيبزميني ورقه شده براي كف قابلمه
- نمك: به مقدار لازم
موادلازم براي تزئين:
- خلال پسته: ۳قاشق سوپخوري
- زرشك سرخ شده: ۴قاشق سوپخوري
طرزتهیه
كمي روغن و نمك كف قابلمه بريزيد و يك لايه سيبزميني داخل روغن بچينيد و مرغها را روي آن قرار دهيد. يك لايه پلو روي مرغها بريزيد و روي آن لپه و ادويه بپاشيد و مجدداً اين كار را انجام دهيد تا برنج تمام شود. زعفران را با چند قاشق روغن مخلوط كنيد و روي پلو بريزيد و به مدت يك ساعت با حرارت ملايم دم كنيد. پلو را در سيني بكشيد و مرغها را كنارش قرار دهيد.
روش سرخ كردن و پخت مرغ: ۲تا۳قاشق سوپخوري روغن در قابلمه كوچكي بريزيد و مرغها را با حرارت ملايم در آن سرخ كنيد. ۲ قاشق سوپخوري از زعفران راروي مرغها ریخته و يك عدد برگبو و يك حبه سير داخل قابلمه بريزيد و درب قابلمه را ببنديد و اجازه دهيد با حرارت ملايم بپزد تا آب آن كشيده شود.
فوت آشپزي
میتوانید در غذاهای پلویی مثل قیمهپلو، لوبیاپلو و نخودپلو از ادویههای مخصوص برنجی یا ادویه پلویی برای خوش طعم و بو کردن پلو استفاده کنید، لپهها نباید زیاد بپزند، زیرا له میشوند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر