پولادگر: نمیخواهیم اتفاقات ریو تکرار شود
رییس فدراسیون تکواندو گفت: نهایت تلاشمان را به کار خواهیم بست اتفاقات المپیک تکرار نشود.
خبرگزاری ایسنا: سیدمحمد پولادگر در پاسخ به سوالی در خصوص مصاحبه اخیر مهروز کمرانی سرمربی تیمملی بانوان ایران که گفته بود "خیلیها از مدال برنز کیمیا علیزاده در المپیک خوشحال نشدند" و انتقاداتی که وی از سرمربی سابق تیمملی بانوان کرده بود، عنوان کرد: من این صحبتها را نشنیدهام و باید از خود او پرسید که منظور او چه کسانی هستند ولی در مجموع فکر نمیکنم کسی از آن مدال ناراحت شده باشد و انشاءالله که همه خوشحال شده باشند.
رئیس فدراسیون در پاسخ به سوالی درباره اینکه فرزان عاشورزاده نیز طی مصاحبهای در روزهای اخیر اعلام کرده است که "حقیقت نتایج بد تکواندوی ایران در المپیک هیچگاه بازگویی نخواهد شد و تا سالیان سال در دل ما سه المپیکی باقی خواهد ماند" گفت: از این موضوع نیز بیاطلاعم و نمیدانم منظور او چیست. ما تمام ملیپوشان را بعد از المپیک خواستیم و جلسهای را با آنها برگزار کردیم و تمام حقایق بازگو شد و تمام صحبتهای بازیکنان نیز ثبت و ضبط شده و موجود است. خواهشم این است که رسانهها به این حواشی نپردازند زیرا این حواشی ما را از هدف و مسیر اصلیمان دور خواهد کرد.
وی درباره انتخاب مهدی بیباک به عنوان سرمربی جدید تیمملی بزرگسالان ایران نیز عنوان کرد: شورای فنی تکواندو باتوجه به فاکتورهایی همچون تجربه، سابقه و حضور در عرصه قهرمانی و مربیگری در مسابقات بزرگ و حتی توان علمی و مدارج تحصیلی مهدی بیباک، او را به عنوان سرمربی تیمملی برگزید. یکی از افتخارات ما در فدراسیون نیز این است که تمام مربیان ما غالباً تحصیلکرده مقطع دکتری و یا کارشناسی ارشد هستند که از این بابت خدا را شاکریم.
رییس فدراسیون تکواندو خاطرنشانکرد: نهایت تلاشمان را به کار خواهیم بست تا تیممان در مسابقات پیشرو قهرمانی جهان در عرصه قهرمانی و مدالآوری موفق عمل کند و اتفاقات المپیک تکرار نشود.
پولادگر در پاسخ به این سوال که چرا تکواندوی خوزستان باوجود شرایط خوب به لحاظ کمی، آنچنان در مدالآوری موفق نیست؟ عنوان کرد: اعتقاد دارم نمیتوان گفت تکواندوی خوزستان تنها در بحث کمی شرایط خوبی دارد بلکه این استان در بحث کیفی نیز دارای جایگاه قابل احترامی است؛ کما اینکه این استان حدود یک سال است که در ردههای سنی پایه به صورت متمرکز عمل کرده و دارای نتایج قابل قبولی نیز در مسابقات قهرمانی کشور است.
وی ادامه داد: بر اساس بررسیهایی که به تازگی در فدراسیون تکواندو انجام دادهایم، در حال حاضر تنها سه استان کشور هستند که در مسابقات رسمی جهانی و آسیایی مدال کسب نکردهاند و این بدان معنا است که دانش فنی تکواندو به تمام نقاط کشور منتقل شده و کار بسیار سخت است.
رییس فدراسیون تکواندو افزود: استانهایی همانند خوزستان که در سالهای پیش همواره در تیمهای ملی دارای نماینده بودند و در عرصه ملی شاخص بودند، امروز کارشان بسیار سخت شده است؛ با اینحال پتانسیلی که در تکواندو استان خوزستان وجود دارد، بسیار پتانسیل قابل توجهی است و اگر هیات استان بتواند این پتانسیل را مدیریت کند، قطعا این روند رو به رشد، سرعت پیدا خواهد کرد. به عنوان مثال در عرصه باشگاهداری، یکی از استانهای فعال کشور در این عرصه، خوزستان است و باشگاههای این استان در قالب رشتههای ورزشی از جمله تکواندو سرمایهگذاری کردهاند.
وی عنوان کرد: از مدیریت و مسوول هیات تکواندو خوزستان این توقع را دارم که از پتانسیل موجود در استان نهایت بهرهبرداری را در حوزه قهرمانی انجام دهد چراکه این استان در حوزه همگانی و کمیت تکواندو رتبه قابل توجهی را دارا است و از آنجا که در حوزه همگانی فعالیت خوبی را داشته است، باید در عرصه قهرمانی نیز شاهد ظهور و پرورش نخبههای تکواندو و حضور آنها در عرصههای قهرمانی باشیم.
پولادگر در پاسخ به این سوال که باتوجه به اینکه وارد دورهی سوم مدیریت پورسلان در تکواندو استان شدهایم، آیا دیگر وقت مدالآوری و قهرمانی فرا نرسیده است؟ بیان کرد: قطعا همینگونه است. البته در جاهایی خوزستان به این هدف رسیده است؛ به عنوان مثال سال گذشته در رده بزرگسالان، پومسهروهای بانوی خوزستانی در رقابتهای قهرمانی پومسه آسیا توانستند مدال طلا کسب کنند.
او با اشاره به قهرمانی مقتدرانه تیم تکواندو نوجوانان مناطقنفتخیزجنوب در لیگ دسته اول باشگاههای کشور تصریح کرد: اینکه میگویم از پتانسیل موجود در استان باید استفاده شود به این دلیل است که میدانم تیمهایی همانند مناطقنفتخیزجنوب و باشگاههایی که به شرکتهای نفتی وابسته هستند، این توانایی را دارند که در حوزه قهرمانی سرمایهگذاری کنند و حامی قهرمانها شوند.
رییس فدراسیون تکواندو اضافه کرد: قطعاً مردم و جوانان خطه خوزستان دارای این حق هستند که باشگاهها در حوزه قهرمانی که باعث ایجاد نشاط و شادابی میشود و عرق ملی را افزایش میدهد، سرمایهگذاری بیشتری انجام دهند. این را به عنوان یک ایرانی میگویم و این توقع را از باشگاههایی که وابسته به شرکتهای نفتی که منابع مالی قابل توجه دارند، دارم که به همه رشتههای ورزشی به ویژه رشتههای مدالآور توجه کنند و قهرمانان را مورد حمایت مالی قرار دهند.
ارسال نظر