۸۲۰۰۴۱
۴ نظر
۵۰۰۴
۴ نظر
۵۰۰۴
پ

سرمربی تیم ملی فوتبال هند استعفا کرد

استیون کونستانتین از سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال هند پس از پایان مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا استعفا کرد.

خبرگزاری تسنیم: تیم ملی فوتبال هند امشب (دوشنبه) در آخرین بازی خود از گروه A جام ملت‌های آسیا با نتیجه یک بر صفر مغلوب بحرین شد و با ۳ امتیاز در قعر جدول رده‌بندی جای گرفت.

استیون کونستانتین، سرمربی انگلیسی تیم ملی فوتبال هند در نشست خبری پس از بازی با بحرین گفت: من از ۴ سال قبل در تیم ملی فوتبال هند فعالیت می‌کنم و هدفم از همان روز نخست حضور در جام ملت‌های آسیا بود که این اتفاق رخ داد و ما در جمع ۲۴ تیم نهایی این رقابت‌ها قرار گرفتیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال هند استعفا کرد

وی افزود: من به طور بسیار خاصی به بازیکنان تیم ملی فوتبال هند که تمام توان خود را در جام ملت‌های آسیا نشان دادند افتخار می‌کنم. همچنین قدردان فدراسیون فوتبال هند نیز به خاطر حمایت‌هایشان هستم. فکر می‌کنم دوره کاری من در تیم ملی فوتبال هند به پایان رسید و آن چیزی را که از من خواسته بودند انجام دادم. زمانی برای حرکتم به جای دیگری فرا رسیده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ینی هند با اون جمعیت ۱۱تا فوتبالیست خوب نداره!!!

  • بدون نام

    ینی هند با اون جمعیت ۱۱تا فوتبالیست خوب نداره!!!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خب نداره این ک سوال کردن نداره

  • ایرانی

    چقدر با شخصیت و مسئول و متعهد . اونوقت بعضی ها بعد از ۸ سال ناکامی هنوز طلبکارن و با همه دعوا دارن .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج