رد پیشنهاد استقلال توسط دژاگه
باشگاه استقلال به مهاجم تیم ملی برای مذاکره پیامهایی داده، اما پاسخ منفی دریافت کرده است.
خبرگزاری میزان: یکی از بازیکنان ملیپوشی که در فهرست وینفرد شفر سرمربی تیم فوتبال استقلال بود، اشکان دژاگه هافبک - مهاجم تیم ملی ایران است. بازیکنی که همراه ایران به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه رفت، اما فرصت بازی کردن پیدا نکرد.
از باشگاه استقلال خبر میرسد که بار دیگر به این بازیکن پیامهایی برای حضور در استقلال داده شده، اما مدیربرنامههای مهاجم تیم ملی اعلام کرده که دژاگه قصد بازی کردن در فوتبال ایران را ندارد.
نظر کاربران
یعنی آفرین به مدیران استقلال . کلا دنبال ایجاد خانه سالمندانن . مدیران گرامی .واقعا کی میخواین از این افکار عقب مونده دست بکشید . چقدر دیگه باید پرونده و بدهی بالا بیارین تا رو اعصاب طرفدارا نرین . این بابا یکساله که تیم نداره . شد حکایت جباری . چهارتا ده دقیقه بازی کرد و الانم ۶۰۰ میلیون طلب داره و شکایت کرده .
بهش بگید عددیم نیستی.خیلیم دلت بخواد تو ایران و تیمهای ایرانی با هواداران پرشور و احساسی بازی کنی!!!!اگر عددی بودی تا حالا بدون تیم نبودی!!! ربطی به رنگ نداره ولی ناز نکنواسه ایرانیا!!!
پاسخ ها
سلام عزیزم. آبی ها مجتبی جباری را آدم کرده اند .حال پا به سن گذاشته ،و کارایی قبلآ را ندارد نامدیر نا عامل باشگاه استقلال تهران می خواهد دوباره وی را باشگاه بیاورد .خوش به حال باشگاه استقلال که فقط افراد کثیف را به باشگاه استقلال راه می دهد .آفرین بر این نا مدیر نا عامل باشگاه استقلال تهران که برای باشگاه جان خودش را فدا می کند .
برین دنباله تیموریان کیسه ها
نیای شیشتقلال یعنی نابودت میکنن.ازفریدون زندی عبرت بگیرهمچین محوش کردن
اشکان جان کیسه کشا لیاقت تورا ندارن