۵۵۳۲۶۹
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

وزیر خزانه داری اسپانیا:

رونالدو بی‌گناه است، مگر اینکه خلافش ثابت شود

وزیر خزانه داری اسپانیا تاکید کرده باید با فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید همانند افراد بی گناه رفتار شود.

وبسایت نود: وزیر خزانه داری اسپانیا تاکید کرده باید با فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید همانند افراد بی گناه رفتار شود.

کریستوبال مونترو در واکنش به ابراز ناراحتی کریستیانو رونالدو از رفتار رسانه ها با او در جریان پرونده تخلف مالیاتی عنوان کرده ستاره رئال مادرید مانند بقیه افراد تا زمانی که خلافش ثابت شود، بی گناه است.

مونترو به نقل از مارکا گفته:

تا زمانی که دادگاه حکمی صادر نکرده کسی خلافکار محسوب نمی شود. اداره مالیات طبق قوانین عمل می کند و به شهرت افراد اهمیت نمی دهد. لازم است که در تمامی پرونده ها تا زمانی که خلافش ثابت نشده با متهمان مثل افراد بیگناه رفتار کرد. افراد ثروتمند و مشهور باید وظایف مالیاتی خود را به طور دقیق انجام دهند. ورزشکاران باید الگویی برای جامعه باشند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج