۴۷۴۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۱
۱ نظر
۵۰۰۱
پ

اوکراینی‌های پرسپولیس به تراکتورسازی نمی‌رسند

تیم فوتبال پرسپولیس به احتمال زیاد دو بازیکن اوکراینی خود را برای بازی با تراکتورسازی در اختیار ندارد.

خبرگزاری مهر: میثم علیپور فیزیوتراپیست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به آسیب‌دیدگی پیش آمده برای دو بازیکن اوکراینی و به منظور جلوگیری از تشدید مصدومیت، احتمالا آنها را برای بازی فردا در اختیار نخواهیم داشت.

علیپور افزود: «ولادیمیر پریموف» اواخر تمرین روز جمعه از ناحیه مچ پا دچار پیچیدگی شد که خیلی شدید نبود. اقدامات اولیه دیروز انجام شد و امروز نمی‌توانست با تیم تمرین کند و به این دلیل بیشتر در سالن کار کرد و بعد هم تحت فیزیوتراپی قرار گرفت.

فیزیوتراپیست پرسپولیس یادآور شد: «پلی یانسکی» هم از ناحیه کشاله ران درد دارد. فیزیوتراپی از دیروز آغاز شد و برای جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی، امروز با تیم تمرین نکرد. با توجه به این شرایط، احتمالا فردا یکشنبه این دو بازیکن را در اختیار نداریم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واااااااااااااااااااااای چه مصیبتی

    حالا فردا کی بشینه رو نیمکت

    جالبه دوسال دیگه همینا میرن شکایت می کنن و یه مصیبت واقعی میشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج