۳۰۵۷۰۷
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

بمب نقل انتقالات گواردیولا لو رفت

پپ گواردیولا قصد دارد در اولین حرکت انفجاری مانوئل نویر را به همراه خود به من‌سیتی ببرد.

خبرگزاری فارس: پپ گواردیولا که در فصل آینده هدایت آبی آسمانی پوشان من سیتی را بر عهده خواهد داشت قصد دارد در اولین هدف مانوئل نویر را به شهر منچستر ببرد.

گواردیولا که از هم‌اکنون در فکر ساختن تیمی قدر از من‌سیتی برای حضور پرقدرت در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ جزیره است قصد دارد برای ایجاد حاشیه امنیت بیشتر در چارچوب دروازه نویر را جانشین جوهارت دروازه‌بان تیم ملی انگلیس کند.

روزنامه دیلی میل در چاپ امروز خود با انتشار این خبر نوشت: پیشنهاد اولیه من‌سیتی برا جذب نویر ۳۰۰ هزار پوند در هفته است.

دیگر خبر مهم فصل نقل و انتقالات جزیره حضور هافبک ترک‌تبار دورتموند ایکای گوندو‌غان در من‌سیتی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج