۱۱۲۶۶۹۳
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

ستاره‌ تیم ملی که تشنه درخشش است

سامان روز‌های سختی را سپری کرد و حالا یکی از ستاره‌های تیم‌ملی است.

خبرآنلاین: سامان قدوس در بازی مقابل کامبوج هم به نوعی مغز متفکر تیم ملی بود و نمایش خوبی داشت. او که روزهای بسیار سختی را با محرومیت از فوتبال گذراند، حالا تشنه موفقیت در تیم ملی است و می تواند در بازی عراق یک گزینه وسوسه انگیز برای اسکوچیچ باشد. قدوس حالا نسبت به گذشته بسیار پخته تر عمل می کند و یکی از بازیکنانی است که در طولانی مدت می تواند ستاره بی چون و چرای میانه میدان باشد.

ستاره‌ تیم ملی که تشنه درخشش است

360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
360 میلیون درآمد سالانه؟! بیا بهت بگم چطوری!
با هوش مصنوعی میتونی ماهانه 30 میلیون درآمد داشته باشی، فرقی نمی‌کنه دانشجویی، کارمندی، خونه‌داری یا هرچی! ابزارهای هوش مصنوعی رو یاد بگیر و زندگیت رو عوض کن!
ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج