۱۰۳۶۳۸۷
۲ نظر
۵۰۱۰
۲ نظر
۵۰۱۰
پ

سعادتمند بدون هماهنگی با وزیر به ایتالیا رفت

معاون فرهنگی و همگانی وزارت ورزش گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تصمیم‌گیرنده اصلی در خصوص همکاری با مربیان و بازیکنان خارجی هستند.

خبرورزشی: معاون فرهنگی و همگانی وزارت ورزش گفت: فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تصمیم‌گیرنده اصلی در خصوص همکاری با مربیان و بازیکنان خارجی هستند.

عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و همگانی وزارت ورزش در پاسخ به این سوال که یکی از مطالبات اهالی فوتبال به ویژه استقلال بازگشت استراماچونی است، تصریح کرد: در این خصوص صحبت‌های زیادی شده است. فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تصمیم‌گیرنده اصلی در خصوص ادامه همکاری مربیان و بازیکنان خارجی هستند. طبق قواعد سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال همه باشگاه‌ها از جمله استقلال باید مطابق آن عمل کنند.

وی درباره اینکه سعادتمند با وزیر برای سفر به ایتالیا هماهنگ کرده و به سفر رفته، آیا شما این موضوع را تکذیب می‌کنید، گفت: قبلا به این سوال پاسخ داده شده است. قطعا این طور نبوده و مسیر سازمان لیگ باید ادامه یابد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ولی بقیه کارهاش حتما با هماهنگی با وزیر بوده

  • حسن ازرشت

    این حرف کاملا دروغ است،،نظرم این است که جناب سعادتمندبااطلاع مسولین وبرای فریب طرف داران استقلال به ایتالیارفته بود، آقایان فکرنکنیدمانمی فهمیم!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج